Alex Corduneanu, prins cu heroina în chiloţi. Descoperire şocantă a anchetatorilor

Alex Corduneanu (30 de ani), fiul temutului interlop Costel Corduneanu, a fost prins de poliţiştii din Vaslui cu droguri asupra sa, în timp ce se deplasa cu maşina, alături de Marcel Cătălin Rusu (32 de ani) şi Ovidiu Ciobanu (38 de ani).

20 nov. 2019, 06:14
Alex Corduneanu, prins cu heroina în chiloţi. Descoperire şocantă a anchetatorilor

Poliţiştii au bănuit că cei trei aveam mai multe droguri asupra lor, aşa că i-au dus la sediu, unde au avut parte de o suropriză uriaşă.

„S-a procedat la efectuarea unui control corporal amănunţit, moment în care asupra numitului Corduneanu Alex, în chiloţi, respectiv în zona organelor genitale, a fost identificat un pacheţel de plastic de formă ovală, ce conţinea în interior o substanţă pulverulentă de culoare maro, suspectă a face parte din categoria substanţelor aflate sub control naţional”, se arată în referatul de arestare.

Adrian „Beleaua” Corduneanu s-a făcut frate de cruce în puşcărie cu un ucigaş celebru. „Am împărţit celula. E super băiat!”

Alex Corduneanu a recunoscut că substanţa este heroină şi a precizat că a cumpărat-o din cartierul Ferentari. De asemenea, a precizat că cele 33,9 grame de heroină erau pentru consum propriu.

Din convorbirile telefonice ale interlopului, accesate de anchetatori, a rezultat însă că acesta vindea drogul „unui grup restrâns de prieteni”.

Adrian Corduneanu, zis „Beleaua”, eliberat din PENITENCIAR. Incredibil, cine este JUDECĂTORUL CONTROVERSAT care a dat SENTINŢA

„Un element care conduce la idea că heroina era destinată şi comercializării sau oferirii cu titlu gratuit este dat de cantitatea mare de heroină, din care putea fi confecţionate un număr de 1.300 de doze de 0,03 grame/doză. De precizat că, din cazuistica înregistrată la nivelul DIICOT – ST Iaşi, traficanţii de heroină comercializează acest tip de drog în bile (buste) cu 100 de lei busta. De asemenea, se impune precizarea că în cursul anului 2019 organele de urmărire penală au reţinut mai mulţi traficanţi de heroină din municipiul Iaşi, astfel încât inculpatul Corduneanu Alex a găsit momentul oportun pentru a se impune pe piaţa neagră a heroinei”, au precizat procurorii DIICOT Iaşi.

Alex Corduneanu ar fi cumpărat heroina cu 4.500 de lei şi ar fi urmat să obţină un profit de peste 100.000 de lei dacă ar fi reuşit să o vândă.