Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, dă cărțile pe față! Fostul „războinic” a spus adevărul despre relația cu Elena Chiriac

Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, a făcut noi declarații despre show-ul care l-a făcut celebru. El a mărturisit că nu s-a văzut din prima câștigător, dar a fost foarte ambițios, iar talentul și carisma i-au convins pe cei de acasă.

29 iun. 2022, 14:11
Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, dă cărțile pe față! Fostul „războinic” a spus adevărul despre relația cu Elena Chiriac

A trecut aproape o lună de când Alex Delea s-a întors câștigător din Republica Dominicană. Și cu toate acestea încă nu-i vină să creadă ce a reușit să realizeze.

„Așa este, a trecut o lună de zile de când am revenit și încă nu-mi vine să cred că eu am câștigat. Este ireal… Nu sunt conștient de ceea ce am făcut. Mă uit la videoclipuri, văd ce s-a întâmplat și totuși pare că a fost un vis. Este ceva extraordinar, apreciez din tot sufletul toate persoanele care vin să mă felicite. Însă, în continuare, îmi este greu să cred că eu sunt câștigătorul”, a spus Alex Delea într-un interviu acordat Viva.

Fostul „războinic” a mărturisit că a avut un șoc când și-a auzit numele și că a devenit învingător.

Citește și Elena Chiriac, finalistă la Survivor România 2022, premiată de Ilie Năstase

„Atunci când domnu’ Dan mi-a pronunțat numele, am avut un șoc. Tocmai încercam să mă acomodez cu ideea că am ajuns atât de departe, că sunt în finală. Nu voiam să-mi fac iluzii deoarece sunt genul de persoană care, dacă-și propune ceva și nu se îndeplinește, iese foarte greu din acea stare. Când mi-am auzit numele, părea ireal…”, a mai spus el.

După ce s-a vehiculat că ar forma un cuplu cu Elena Chiriac, Alex Delea a vorbit și despre relația lui cu Elena, fosta colegă din show. „Cu Elena am rămas în relații foarte bune: vorbim, ne scriem, suntem prieteni. Am văzut speculațiile, dar lumea poate scrie și poate vorbi”.

Alex a povestit cum s-a înțeles și cu ceilalți colegi din concurs. „Eu, așa cum m-ați văzut în fața ecranelor, eram tot timpul. De-a lungul întregii perioade m-am simțit acasă și m-am înțeles bine cu toată lumea. Îmi place să cred că așa au simțit și ei față de mine”.

Întrebat dacă poate face un top al lucrurilor care i s-au părut aproape imposibil de suportat la „Survivor”, Delea s spus „Topul ar fi: foamea, ploaia, dormitul pe jos, gândurile de acasă… E un pachet de suferință. Atunci când erai foarte obosit, voiai să dormi, dar nu puteai din cauza ploii. Și se adăuga și foamea… Era absolut tragic”.

Citește și Elena Chiriac, finalistă Survivor, mai sinceră ca oricând. A ratat marele premiu, dar a pus ochii pe câștigător. „Cu Alex Delea aș fi într-o relație”