Elena Chiriac, finalistă Survivor, mai sinceră ca oricând. A ratat marele premiu, dar a pus ochii pe câștigător. „Cu Alex Delea aș fi într-o relație”

Elena Chiriac, întoarsă recent din Republica Dominicană, unde a fost finalistă la Survivor, a făcut dezvăluiri neștiute despre experiența în cadrul show-ului, cum s-a înțeles cu colegii săi și cu cine nu ar vrea să se mai întâlnească vreodată.

11 iun. 2022, 20:38
Elena Chiriac, finalistă Survivor, mai sinceră ca oricând. A ratat marele premiu, dar a pus ochii pe câștigător. „Cu Alex Delea aș fi într-o relație”

Elena Chiriac a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la ProTv, unde a fost nevoită să răspundă la mai multe întrebări incomode. Finalista Survivor a avut două variante: fie să răspundă la întrebări, fie să mănânce sosuri extrem de iuți.

„Dacă ai fi obligată să te măriți mâine cu un bărbat celebru din România, care ar fi alegerea ta?”, a întrebat-o Cătălin Măruță.

Elena Chiriac a ales să fie cât se poate de sinceră și nu a evitat răspunsul. „Mi-am dat seama că întotdeauna mi-a plăcut de el. De când eram mică. Connect-R”, a spus ea. „Gusturile nu se discută. L-am văzut pe Tik Tok, am văzut că este ziua lui, am vrut să-i scriu la mulți ani. Dar pentru că e prea ocupat ca să vadă mesajul meu aș vrea să îi spun acum la mulți ani. Îmi place mult de tot de el”.

Cu cine nu ar vrea Elena Chiriac să se mai întâlnească vreodată: „E bârfitoare, certăreață și dramatică”

Întrebată cu ce persoană din showbiz-ul românesc nu ar vrea să se mai întâlnească vreodată, Elena Chiriac l-a pomenit pe George Piștereanu. „Cred că ar fi George Piștereanu. Dar am trecut peste și vreau ca și el să știe că am trecut peste. Dar nu găsesc pe altcineva. La Ferma asta am simțit față de el. L-am iertat, m-am iertat și pe mine”.

„Asta în afară de Andreea Tonciu. Nu aș vrea să mă mai întâlnesc cu Andreea Tonciu, simt că nu avem prea multe de împărțit”, a spus Elena Chiriac, care a descris-o pe vedetă ca fiind „bârfitoare, certăreață și dramatică”.

Dacă ar fi să alegi între TJ Miles și Marian Drăgulescu să petreci doi ani pe o insulă pustie?

„TJ Miles. Cred că într-un alt context, în afară de Survivor, am fi rezonat mai bine”, a dezvăluit ea.

„Punea mâna pe piciorul meu. Nu am cum să uit”

Elena Chirac a mai fost întrebată ce femeie din showbiz-ul românesc i-a dat de înțeles că și-ar dori o aventură cu ea.

„Anna Lesko. Dintre toate femeile din showbiz ea a fost foarte apropiată de mine. Punea mâna pe piciorul meu și îmi spunea Elenuș, Elenuța. Nu ai cum să o uiți pe Anna Lesko”.

„Emil Rengle mi-a făcut avansuri la Survivor”

Cătălin Măruță a citit și întrebări venite din partea publicului. „Cine simte că i-a făcut avansuri la Survivor?”.

„Emil Rengle”, a spus Elena, fără ezitare. „Da, au fost niște momente în care el a fost niște tentative de a se apropia de mine. La un moment dat m-a invitat să dorm cu el în baracă. Și eu am spus că voi face asta doar dacă va câștiga un punct și va spune că acel punct este pentru Elena ca să văd cât de mult își dorește. Și a câștigat un punct și am dormit lângă el în baracă. Și am vorbit despre pisica mea de la Londra”.

Cu cine ar fi Elena Chiriac într-o relație. „Alex Delea”

Finalista Survivor a răspuns chiar și la ultima întrebare, poate cea mai incomodă dintre toate. Ea a avut de ales între Alex Delea, TJ Miles sau Ionuț Popa, foștii colegi de la Survivor, pentru a spune cu cine ar accepta să fie într-o relație. „Alex Delea”, a spus ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Elena Chiriac (@elennaq)