Alex Dobrescu s-a sărutat cu o altă femeie. Fostul iubit al Cristinei Cioran are o nouă relaţie?

Alex Dobrescu s-a sărutat cu o altă femeie. Actriţa şi tatăl fetiţei sale au decis să meargă pe drumuri separate la începutul lunii noiembrie. Separarea s-a produs la doar câteva săptămâni de când Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie.

21 nov. 2022, 08:52
Alex Dobrescu s-a sărutat cu o altă femeie. Fostul iubit al Cristinei Cioran are o nouă relaţie?
Alex Dobrescu s-a sărutat cu o altă femeie

Alex Dobrescu s-a sărutat cu o altă femeie. Zilele trecute, bărbatul surprindea pe toată lumea după ce spunea sus și tare că s-a despărțit de Cristina Cioran. Sătulă de toate aceste lucruri, actriţa i-a trimis acestuia o serie de mesaje în care îl acuză că lumea nu știa de el până să fie iubitul ei.  La rândul lui, acesta a decis să posteze pe Instagram mesajele pe care aceasta i le-a trimis cu intenția de a le arăta și celorlalți cum este jignit. (Vezi AICI mesajele)

Alex Dobrescu s-a sărutat cu o altă femeie

Fostul iubit al Cristinei Cioran s-a fotografiat în timp ce se săruta cu o altă femeie, la doar câteva săptămâni de la despărțirea de fosta prezentatoare. Bărbatul a postat pe Instastory o imagine dintr-un lift, alături de o femeie căreia nu i-a dezvăluit identitatea. Se pare că Alex Dobrescu ar avea o nouă relație. “Am căzut de comun acord să luăm o pauză. Ne iubim, dar avem niște divergențe de opinii.”, a declarat Cristina Cioran pentru Fanatik.ro.

Citeşte şi: Cristina Cioran, prima reacţie după despărţirea de tatăl fetiţei: „Nu știu dacă mai există cale de împăcare”

La câteva zile după anunțul despărțirii, Alex Dobrescu a spus că lucrurile merg bine între el și mama fetiței sale și că se vor căsători în viitorul apropiat. “Nu ne-am despărțit, se speculează multe lucruri, ne iubim cu adevărat. Este doamna și femeia vieții mele, mi-a dăruit cel mai frumos cadou pe lume. După băiatul pe care îl am, mi-a făcut o fetiță perfectă și în curând o să ne căsătorim.”, a declarat acesta.  Ulterior, Alex Dobrescu a făcut publică o conversație cu Cristina Cioran, unde aceasta l-a jignit, folosind un limbaj care i-a șocat pe internauți.