Cristina Cioran, prima reacţie după despărţirea de tatăl fetiţei: „Nu știu dacă mai există cale de împăcare”

Cristina Cioran, prima reacţie după despărţirea de tatăl fetiţei. Zilele trecute, partenerul cu care are un copil, anunţa pe reţelele de socializare că nu mai formează un cuplu cu actriţa, lucru care a surprins pe toată lumea.

03 nov. 2022, 22:18
Cristina Cioran, prima reacţie după despărţirea de tatăl fetiţei: „Nu știu dacă mai există cale de împăcare”
Cristina Cioran, prima reacţie după despărţirea de tatăl fetiţei

Cristina Cioran, prima reacţie după despărţirea de tatăl fetiţei. După ce a făcut anunţul despărţirii, Alex Dobrescu nu a dorit să ofere mai mult detalii. Actriţa a confirmat separarea, motivul fiind ‘nişte diferenţe de opinii’. Nu ştie dacă mai existe şanse de împăcare, pentru că se focusează pe fetiţa ei şi nu vrea să se gândească prea mult la asta.

Citeşte şi: Cum a reușit Cristina Cioran să scape de kilogramele în plus acumulate în perioada sarcinii: „Ai șase mese pe zi, crede-mă, te saturi”

Cristina Cioran, prima reacţie după despărţirea de tatăl fetiţei

Am avut niște diferențe de opinie, nu ne mai înțelegem, suntem cumva în alte sfere, și ne-am despărțit. Asta este, cam atât, nu e nimic spectaculos. Nu știu dacă mai există cale de împăcare, nu îmi fac planuri acum, prioritatea mea este Ema, așadar o las cum a picat. Nu e nimic spectaculos, nu s-a întâmplat nimic extraordinar. O despărțire ca oricare alta„, a spus Cristina Cioran, la Antena Stars.

Se pare că ruptura dintre cei doi ar fi avut loc în urmă cu o săptămână, adică la scurt timp după ce vedeta a fost cerută în căsătorie de tatăl copilului ei, scrie Spynews.ro. Pe data de 20 octombrie, în ziua în care a fost cerută de soție, Cristina Cioran a vorbit despre momentul emoționant cu care a surprins-o tatăl copilului ei.

Da, m-a cerut de soție! Acum de dimineață s-a întâmplat, la prima oră, ca să nu cumva să mă gândesc prea mult (râde). De dimineață a venit și a improvizat ceva, a venit la pat, mi-a adus niște flori. Nu mi-a oferit încă inelul, e comandat, mi-a dat doar florile.

S-a mai întâmplat de multe ori să mă ceară, dar am decis împreună că nu are sens, că nu ne grăbim, că nu ne interesează asta acum, dar el își dorește foarte tare oficializare și de aceea”, spunea Cristina Cioran.