Alex Ferguson: Oțelul este o echipă cu un spirit frumos

Oţelul nu a reuşit să adune niciun punct în grupele Ligii Campionilor, după patru meciuri, însă adună laude de la unul dintre cei mai buni antrenori din lume, Sir Alex Ferguson.

RomaniaTV.net
03 nov. 2011, 06:46
Alex Ferguson: Oțelul este o echipă cu un spirit frumos

Antrenorul formației Manchester United, Sir Alex Ferguson, a rămas impresionat de modul în care jucătorii Oțelului Galați au evoluat pe Old Trafford. Ferguson a mai spus că nu are ce sfaturi să-i dea lui Dorinel Munteanu pentru că acest a „creat o echipă fantastică la Galaţi”.

„Oțelul s-a apărat foarte bine, au pus mult suflet și au avut multă energie. Oțelul este o echipă cu un spirit frumos, au alergat non-stop, nu s-au oprit nici măcar o secundă.Sunt satisfăcut cu acest rezultat, e bine că am câștigat. Nu trebuie să-i dau eu sfaturi lui Dorinel Munteanu. El a creat o echipă fantastică la Galați.„, a declarat Sir Alex Ferguson la TVR.

Oțelul Galați, campioana României la fotbal, a fost învinsă clar de Manchester United, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a patra în Grupa C a Ligii Campionilor. În urma înfrângerii de pe Old Trafford, trupă lui Dorinel Munteanu rămâne codașa grupei, cu zero puncte și un singur gol marcat.