Theo Rose aruncă bomba după ce s-a despărțit de Alex Leonte. „E belea mare ce se întâmplă!”

Theo Rose și Alex Leonte s-au despărţit după o relaţie de cinci ani, iar vestea a șocat întreaga lume. La doar trei săptămâni de la ruptură, artista și-a găsit liniștea și fericirea în brațele noului ei iubit, Anghel Damian.

02 aug. 2022, 21:03
Theo Rose aruncă bomba după ce s-a despărțit de Alex Leonte. „E belea mare ce se întâmplă!”

Theo Rose aruncă bomba după ce s-a despărțit de Alex Leonte. Artista a reacţionat după ce lumea a judecat-o pentru faptul că s-a despărțit de Alex Leonte şi s-a cuplat imediat cu Anghel Damian, despre care se ştia că este într-o relaţie cu actrişa Lia Bugnar.

Alex Leonte, gest neaşteptat în public după ce a fost părăsit de Theo Rose. Cu cine a fost surprins nepotul lui Nea Mărin FOTO

Theo Rose a ţinut să facă anumite precizări pe contul ei de Instagram. „Mă, prieteni, să știți că eu nu mă fac că plouă! Eu văd tot ce se întâmplă în jurul situației ăsteia și stau și încasez că dacă Dumnezeu a îngăduit să se întâmple așa, înseamnă că știe el mai bine de ce și că așa va fi mai bine. Ne va arăta timpul care a fost scopul real al acestei întâmplări, nu mi-e frică de asta. Eu ce era de spus, v-am spus și n-am mâncar rahat. Ce să zic! Ca să termin într-o notă pozitivă, v-am zis așa ca să mai știți ce gândesc, că toată lumea zice acum ce gândește, e belea mare ce se întmplă, de parcă zici că nu s-ar mai despărți lumea. La final, toți ne despărțim, că ne desparte moartea, că ne despărțim noi, tot aia e. Nu a murit nimeni din așa ceva, vă zic, o să fie bine!”, a scris artista pe InstaStory.

Lia Bugnar, prima reacție după ce Anghel Damian, până de curând iubitul ei, a apărut sărutându-se cu Theo Rose: „Eu nu sunt protagonistă”

Theo Rose a fost cea care a făcut anunțul pe rețelele de socializare personale despre despărțirea dintre ea și Alex Leonte, după ce au apărut mai multe imagini cu ea și cu noul iubit, Anghel Damian: „Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit”.

Nea Mărin, primele declarații după ce Theo Rose și nepotul lui s-au despărțit. „Trăim într-o lume nebună”