Fulgy îl ameninţă cu moartea pe Alex Velea: „Dacă dă ochii cu mine, iau un briceag. Mi-a făcut manevră”

Fulgy îl ameninţă cu moartea pe Alex Velea. Fiul Clejanilor îl acuză pe iubitul Antoniei de faptul că a fost prins de poliţie, fără permis, în seara când se întorcea de la studioul artistului. Tânărul s-a pierdut cu firea şi a făcut acuze grave la adresa colegului său de breaslă.

07 iul. 2021, 12:23
Fulgy îl ameninţă cu moartea pe Alex Velea: „Dacă dă ochii cu mine, iau un briceag. Mi-a făcut manevră”

Fulgy îl ameninţă cu moartea pe Alex Velea. Fiul Vioricăi şi al lui Ioniţă de la Clejani este în centrul atenţiei în această perioadă, după scandalurile în care a fost implicat. Lucrurile nu s-au liniştit după ce a ieşit din Spitalul Obregia, unde a stat câteva săptămâni, ci din contră.

Citeşte şi: Câţi bani câştigă Fulgy. Fiul Clejanilor a dat tot din casă: „Eu sunt milionar, l-am refuzat pe Florin Salam”

Fulgy îl ameninţă cu moartea pe Alex Velea

Tânărul a fost denunţat la poliţie de către tatăl său, pe motiv că l-ar fi lovit. Fulgy neagă vehement aceste acuzaţii şi spune că au fost doar certuri între el şi părinţii lui, nicidecum nu a fost vorba de violenţă fizică.

Hai să răspund dacă am dat în tatăl meu. Eu dacă dau în tata, dau în Dumnezeu, aşa că nu există altceva în viaţa mea decât Dumnezeu. Ne mai certăm şi noi. Eu, emoţional, sunt bine, la spitale nu am mai fost, mă ocup de mine. O să vezi, o să fac vlogguri, o să arăt toate activităţile mele de băiat sănătos la cap.

Mi-a făcut manevră Velea, cu permisul. După ce am fumat cu el iarbă, la studio, mi-a zis: „Bă, eu mă duc cu tatăl Antoniei, nu vrei să te lăsăm?” şi i-am zis că nu, mă duc eu singur acasă. Au venit doi şobolani de-ai lui cu mine şi mi-au făcut manevra. Acesta e adevărul. A trecut timpul deja, nu mai pot să dovedesc. Am suferit doar eu, Velea a scăpat de data asta, dar de mine nu scapă.

Ştie toată lumea că eu am droguri la mine, chiar şi acum aş avea droguri. Alex Velea nu a păţit nimic, iar eu am stat chinuit 22 de zile, în loc să mă bucur de viaţă. Nu mi se pare corect, dar eu sunt mai matur decât ei şi trec peste. Dar ăla dacă dă ochii cu mine, să moară familia mea, iau un briceag. Alex Velea dacă mai dă ochii cu mine, vreodată în viaţa lui, să mă salute sau ceva, o să-l bag în cărucior„, a declarat Fulgy la Xtra Night Show.

https://www.youtube.com/watch?v=M9tJItFzcs0