Cătălin Măruţă, mesaj către Alex Velea: „Bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază”

Cătălin Măruţă a transmis un mesaj către Alex Velea, după ce artistul l-a acuzat că îi denigrează imaginea atât lui, cât şi Antoniei. Se pare că vorbele acestuia au ajuns și la urechile prezentatorului, care a decis să facă o postare pe pagina de Instagram.

18 iun. 2021, 23:27
Cătălin Măruţă, mesaj către Alex Velea: „Bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază”
Cătălin Măruţă, mesaj către Alex Velea

Cătălin Măruţă, mesaj către Alex Velea. În urmă cu câteva zile, cântăreţul a răbufnit la adresa lui Măruță și l-a acuzat de faptul că nu ratează niciun prilej de a crea o situație tensionată. Acesta susține că nu există nicio săptămână în care să nu fie prezentat într-un context negativ.

Citeşte şi: Alex Velea, în război cu Măruță: „Calcă pe cadavre. S-a dus prea departe”

Cătălin Măruţă, mesaj către Alex Velea

Prezentatorul a făcut o postare, unde a scris un mesaj, dar a distribuit şi mai multe imagini cu ei doi, din trecut. „În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte. La final însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus. #friends#nohardfeelings”, a fost mesajul scris de către Cătălin Măruță.

Antonia, soția lui Alex Velea, nu s-a lăsat mai prejos și a răbufnit și ea pe rețelele de socializare la adresa prezentatorului de la Pro TV. Antonia l-a acuzat pe Măruță că ar face o campanie de denigrare la adresa ei și a lui Alex Velea.

Există o diferență între abuz și dorința de a face audienţă cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbârligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare a numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs. Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative au o frustrare faţă de noi. Fiecare alege să iasă în faţă cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time! Avem o plajă larga de artiști persoane publice și cu toate acestea întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce?”, a scris Antonia, într-un Instastory