Alex Velea a răbufnit. Ce spune despre divorţul Antoniei şi ce se întâmplă cu copiii lor

Alex Velea şi Antonia formează de mai mulţi ani un cuplu şi au deja doi copii împreună, dar nici măcar botezul lui Dominic nu l-au făcut pentru că au aşteptat finalizarea divorţului dintre artistă şi Vincenzo Castellano. Mai mult, Velea chiar a dat-o în judecată pe Antonia, ca formaitate, pentru a le putea da numele său celor doi băieţi, Dominic şi Akim. Din cauza problemelor, cei doi nu se pot gândi deocamdată nici la nuntă, nici a botezurile copiilor.

RomaniaTV.net
29 ian. 2017, 13:10
Alex Velea a răbufnit. Ce spune despre divorţul Antoniei şi ce se întâmplă cu copiii lor

„Peste 10-15 ani facem botezul. După ce o să termine Antonia cu divorțul. Și botez și majorat. O să îi botezăm, trebuie. Eu i-am dat în judecată cumva, au numele meu. Deja îi cheamă Velea. Noi trăim în concubinaj. Ne descurcăm”, a declarat Alex Velea recent, referindu-se la telenovela pe care o trăiește și ai cărei protagoniști mai sunt Vincenzo Castellano, încă soțul iubitei sale, și Antonia.

De fapt, Dominic şi Akim poartă în acte numele lui Vincenzo Castellano pentru că sunt născuţi de Antonia fără să fi divorţat oficial.

Procesul de divorţ este suspendat şi se va repune pe rol abia când se va termina ancheta socială de la Napoli, anchetă pentru care încă nu există aprobarea din partea instanței din Italia, pentru a putea fi efectuată! Cu alte cuvinte, Antonia, care are o fetiţă şi cu soţul ei, Maya, mai are de așteptat până se va pronunța divorțul. Iar cum Vincenzo a declarat recent că încă mai are sentimente pentru ea, s-ar putea să nu se întâmple prea curând.