Alex Velea, atac la adresa lui Fulgy, după ce a jignit-o pe Antonia: „Trebuie să te internezi repede de tot”

Alex Velea, atac la adresa lui Fulgy, după ce a jignit-o pe Antonia zilele trecute, într-un story pe Instagram. Fiul Clejanilor a făcut referire la fostul soţ al cântăreţei, Vincenzo Castellano, ceea ce l-a deranjat foarte tare pe Alex Velea.

07 iun. 2021, 08:38
Alex Velea, atac la adresa lui Fulgy, după ce a jignit-o pe Antonia: „Trebuie să te internezi repede de tot”
Fulgy a jignit-o pe Antonia, pe Instagram

Alex Velea, atac la adresa lui Fulgy. În ultima vreme, fiul Vioricăi şi al lui Ioniţă din Clejani a reuşit să iasă din nou în centrul atenţie, după ce a fost prins drogat la volan. El a declarat că se întorcea de la studioul lui Alex Velea, unde s-a fumat iarbă, iar el inhalase canabis. Ulterior, Fulgy a reparat gafa comisă și a dezmințit că Velea s-ar droga.

Citeşte şi: Fulgy, dat afară din cazino pentru că a refuzat să poarte mască. Fiul Clejanilor, ploaie de ameninţări la adresa agentului de pază: „Te omor cu bătaia, să moară familia mea”

Alex Velea, atac la adresa lui Fulgy

Zilele trecute, Fulgy a postat un mesaj pe Instagram, unde a atacat-o pe Antonia, folosind cuvinte vulgare la adresa ei, care nu pot fi reproduse. Acesta a făcut referire la mariajul artistei cu Vincenzo Castellano, ceea ce l-a deranjat pe Alex Velea. “Aia merită milioane de euro pe ea și frișcă” , a fost o parte din mesajul defăimător.

Dacă până acum nu a comentat nimic referitor la fiul Clejanilor, de data aceasta Alex Velea a răbufnit pe reţelele de socializare. „O să te iert pentru toate prostiile pe care le-ai debitat, fiindcă nu ai descernământ și pentru că îți respect părinții. Trebuie să te internezi repede de tot. Ori te arestează și tu nu ești de pușcărie, ori o să te bată lumea rău, că nu ești nici de bătaie. Salvați-l pe Fulgy!”, a postat Alex Velea, pe InstaStory.

Ce spune Fulgy despre scandalul drogurilor

Fulgy

a izbucnit în plâns, în direct şi povestește că s-a dus la studioul lui Alex Velea, unde a avut loc o petrecere. Fiul Clejanilor susține că în studiourile muzicale, de obicei se fumează iarbă, și că acesta a inhalat fumul de la celelalte persoane.

Dacă făceam ceva grav, acum eram arestat. Era un filtru de poliţie. Dacă tot ai trecut pe aici, trebuie să îţi fac şi eu control. Mi-au făcut alcool test, control la maşină şi am mers mai departe. Când ajung acasă, alte trei maşini erau în spate, cu girofaruri. Nu a ieşit nimic la test. Atunci l-am sunat şi pe tata, că eram la el în zona. Toată Poliţia Română este controlată de mafie. 

Un poliţist i-a zis tatălui meu că are ordin de sus să mă ia la INML şi să mă testeze antidrog. Sincer, îmi pare rău că am cunoscut drogurile. Vreau să anunţ oficial că nu mai cânt alături de familia mea. Eu am ajuns dirijor şi nu vreau să mai cânt, în timp ce vin în emisiune îmbrăcat în 10.000 de euro„, a declarat Fulgy la Antena Stars.