Moment inedit! Van Damme şi Dani Mocanu dansează, îmbrăţişaţi, pe ritm de manea. Melodia pe care Dani i-a dedicat-o actorului american: „Cum este ziua de Paşte, ca Van Damme nu se mai naşte”

Lui Jean Claude Van Damme pare să nu-i displacă deloc ritmurile orientale, chiar dacă ele sunt interpretate de maneliştii români. După ce a fost filmat într-o maşină, mişcându-se pe ritmurile lui Tzancă Uraganu, acum Van Damme s-a filmat alături de Dani Mocanu, care i-a dedicat câteva versuri.

22 iul. 2021, 12:54

Van Damme şi Dani Mocanu aşa cum nu credeai să-i vezi vreodată: Ţinându-se de gât, cântând şi dansând pe ritmul unei manele compuse ad-hoc. Iar actorului american nu pare să-i displacă deloc genul.

Pentru Van Damme fratele nostru

Cum este ziua de Paşte, ca Van Damme nu se mai naşte

Îi cântă Dani Mocanu care a spart topul tot anul

Citeste si Van Damme, filmat într-o maşină alături de mai mulţi români, în timp ce-l asculta pe Tzancă Uraganu. VIDEO

În clipul în care apar cei doi, Van Damme poartă pe umăr o geantă din care îşi iţeşte capul un căţel. Actorul a adoptat din România căţelusă aflată într-o stare nu tocmai bună.

Deşi este cunoscut ca fiind un dur al filmelor de acţiune, Van Damme se emoţionează atunci când vine vorba despre animăluţe aflate în dificultate. Acesta are acasă nu mai puţin de 15 câini.

Citeste si Tzancă Uraganu, mesaj pentru Van Damme după ce actorul a fost filmat în timp ce îi asculta manelele VIDEO

Actorul american a ajuns în România pe 20 iulie. Clujeanul Gabor Ianku Strinfi a devenit celebru aproape peste noapte, după ce s-a filmat cu Van Damme într-o maşină, ascultând manele. După ce filmarea a ajuns în spaţiul public, tânărul clujean a fost acuzat că i-a stricat imaginea lui Van Damme. Prin urmare, Gabor a decis să prezinte exact situaţia.

M-am întâlnit cu celebritatea internațională. Pentru mine a fost ceva enorm să-l întâlnesc şi mai ales să fiu cu el la masă şi să mă plimb. Ne-am distrat, ne-am simţit bine, după cum aţi văzut şi pe live. Îi văd pe unii acum care comentează că i-am stricat imaginea. Vorbiţi toţi cum vreţi. Să fiţi sănătoşi toţi, şi cei care vorbiţi de bine şi cei care vorbiţi de rău. Vreau să vă spun să nu mai fiţi răutăcioşi, fiţi voi băieţi buni. E cazat la omul la hotel 6 de stele. Nu era nici K.O. de beat, nici ‘tras’. În Bucureşti ne-am întâlnit. Am profitat de ocazie şi până la urmă n-am fost nici beat în halul ăla, n-am fost nici singur să-mi fac de cap, am fost cu taică-miu”, a declarat Gabor Ianku Strinfi.

Tânărul care l-a filmat pe Jean Claude Van Damme a precizat că actorul nu era însoţit de niciun bodyguard şi a acceptat să vină de bunăvoie în maşină cu el şi cu ceilalţi doi prieteni ai clujeanului. După o noapte în care toţi patru au băut şi s-au distrat, Van Damme a fost dus la hotelul de 6 stele la care era cazat de către Gabor Ianku.