Alex Velea îl desfiinţează pe Cătălin Măruţă. De ce nu-şi mai vorbesc cei doi: „Îl înjură lumea! E fals!”

Alex Velea și Cătălin Măruță au fost prieteni apropiaţi, dar acum artistul nici nu vrea să audă numele prezentatorului de la Pro TV, despre care spune că este o persoană falsă care aduce acuzații grave în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

24 ian. 2024, 15:28
Alex Velea îl desfiinţează pe Cătălin Măruţă. De ce nu-şi mai vorbesc cei doi: „Îl înjură lumea! E fals!”
Alex Velea îl desfiinţează pe Cătălin Măruţă. De ce nu-şi mai vorbesc cei doi: "Îl înjură lumea! E fals!"

Alex Velea îl desfiinţează pe Cătălin Măruţă. Artistul a vorbit despre ruptura de Cătălin Măruță la un podcast realizat acum ceva vreme de Speak.

„Mi se pare că în fiecare săptămână măcar într-o emisiune este vorba de mine sau de Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă. S-a mai întâmplat o dată când îmi chema rudele, fostele rude ale nevestei, le chema să vorbească aiurea de mine. După ce am avut niște ani de prietenie. După aia l-am măscarit și înjuram pe unde-l vedeam și pe unde apucam. Calcă pe cadavre, îl înjură lumea. Lumea l-a mai văzut în ipostaza asta în care vrea să facă rău. A vrut să se spele, să arate vai cât de frumos. E fals”, a declarat Alex Velea.

Citeşte şi: Cum l-a prins Andreea Tonciu pe soţul vorbind cu altă femeie. „Găsesc mesaje acolo, cu cine crezi?” VIDEO

Cătălin Măruță a replicat şi susține că nu-și obligă invitații să rostească anumite nume, ci pur și simplu îi încurajează pe aceștia să-și exprime părerea sinceră pe care o au în raport cu anumite persoane din showbizul românesc: „Deci, eu cu Alex Velea eram prieteni, dar totul s-a terminat din cauza rubricii sosurilor iuți. Alex credea că eu îi pun pe oameni să spună numele ei la aceste rubrici. El nu înțelege că oamenii îl spun de la ei, nu sunt puși de cineva”.

Citeşte şi: Andreea Tonciu a primit INTERZIS de la soţ să mai apară la TV. „Am fost în depresie patru ani de zile” VIDEO

Cătălin Măruță a dat de înţeles că Alex Velea a avut senzația că el este cel care a coordonat cu intenție menționarea numelui Antoniei în cadrul acelei rubrici, acesta fiind motivul ruperii prieteniei dintre cei doi.