Alex Velea îşi pierde din popularitate? Artistul colaborează cu Tzancă Uraganu, după ce a făcut piesă cu Jador

Alex Velea a anunţat o nouă colaborare, de această dată cu Tzancă Uraganu. Dacă în urmă cu câteva luni, a făcut o piesă cu Jador, care a fost în topurile muzicale, artistul îşi încearcă norocul cu un alt manelist, Tzancă Uraganu, care se bucură de un număr impresionant de vizualizari pe Youtube.

RomaniaTV.net
18 sept. 2020, 11:31
Alex Velea îşi pierde din popularitate? Artistul colaborează cu Tzancă Uraganu, după ce a făcut piesă cu Jador

Velea și-a anunțat fanii că a lansat o primă piesă alături de Tzancă. Alături de ei mai cântă și Jo Klass, iar acesta a fost un alt șoc pentru fani. Un coleg de breaslă s-a arătat impresionat de melodie, pe care a numit-o „bombă atomică”. 

Chiar și Liviu Guța s-a declarat plăcut impresionat de „trapanea” și a numit-o bombă atomică”. 

Fanii sunt împărţiţi în două tabere, unii sunt plăcut impresionaţi de colaborările din ultima vreme, alţii sunt dezamăgiţi de piesele lui Alex Velea. Ce e asta? Bătaie de joc!/ Woooow! Ce tareeee. Piesa asta este hit!!/ În sfârsit în 2020 muzica e muzica, nu se tine cont de gen, muzica e facuta sa transmită emoții,good work!?/ Nu e ceea ce așteptam… voiam ceva forța”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor la piesă.

Antonia, reacţie scandaloasă după ce s-a operat în secret. Fanii, în stare de şoc!

De ce nu se căsătoresc Antonia şi Alex Velea

Antonia şi Alex Velea trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar rodul ei sunt cei doi băieţi, de care sunt extrem de mândri. Deşi se iubesc la fel de mult ca în prima zi şi formează o familie, cei doi nu şi-au oficializat relaţia.

Într-un interviu pentru Viva.ro,  întrebată fiind când au de gând să facă pasul cel mare, Antonia a răspuns că… nu știe, pentru nu a fost cerută, încă. Așadar, căsătoria se lasă așteptată… ”Nunta perfectă este atunci când ești alături de jumătatea ta, persoana pe care o iubești necondiționat, de oa­menii dragi ție și te simți bine.”, a spus cântăreața.

Cântăreața a mărturisit că există o pasiune extrem de adâncă între ea și Alex Velea, care este evidentă și în fotogrfiile postate pe Internet. ”Ne facem de fiecare dată timp pentru noi doi, pentru că așa se păstrează relațiile, cu timp petrecut îm­preună, relaxare. Acesta este un plus în relația noastră, fap­tul că avem o chimie sexuală extraordinară. (zâmbește)

Sunt eu însămi, îi ofer timp, atenție, îi fac surprize. Am grijă de mine și mă mențin în formă și fresh (păr, față, un­ghii, sală) și mă îmbrac sexy când e cazul. În plus, îmi pla­ce să îi fac surprize din când în când.”, a spus Antonia