Alex Velea nu vrea să mai audă de Lino Golden și Mario Fresh: „Nu mai există cale de împăcare. Nu ma interesează dacă le este bine sau rău”

Alex Velea nu mai vede nicio cale de împăcare cu tinerii artiști pe care i-a lansat, Lino Golden și Mario Fresh. Soțul Antoniei a declarat că a fost foarte dezamăgit de atitudinea celor doi.

06 dec. 2021, 22:25
Alex Velea nu vrea să mai audă de Lino Golden și Mario Fresh: „Nu mai există cale de împăcare. Nu ma interesează dacă le este bine sau rău”

Alex Velea a vorbit tranșant pentru prima dată despre relația cu artiștii pe care i-a ajutat să se lanseze, Lino Golden și Mario Fresh.

Alex Velea rupe tăcerea despre relaţia cu Zanni, după ce s-a spus că s-au certat: „Aşa este viaţa”

Soțul Antoniei a declarat la Antena Stars că a acceptat modul în care s-a sfârșit prietenia dintre ei și nu regretă că le-a oferit o rampă de lansare în industria muzicii. Vedeta a recunoscut că nu i-ar mai ajuta pe cei doi, dar asta nu înseamnă că și-a pierdut speranța în noii artiști care au nevoie de promovare.

”Mai bine că s-a întâmplat așa. Nu regret că i-am ajutat. Eu am încercat să mă abțin, să nu zic prea multe, să nu jignesc, pentru că lumea știe doar anumite aspecte. Puteam să plusez și să zic ajutorul din spatele ajutorului. Nu știu dacă i-aș mai ajuta pe ei, dar i-aș ajuta pe alții. Dezamăgirea mai mare este atunci când spun lucruri mincinoase.

A fost pe față toată treaba, nu aveau cum să nu recunoască când știe toată lumea ce s-a întâmplat. Și eu sunt pașnic, dar sunt mai degrabă ca un foc de paie, pentru că mă aprind extrem de repede, dar îmi trece la fel de repede”, a spus pus Alex Velea, la TV.

Alex Velea a măturisit că deși s-au spus lucruri jignitoare de ambele părți, artistul și-a asumat greșeala și și-a cerut iertare. Totuși el a subliniat că orice relație cu cei doi s-a terminat și nu mai există cale de întoarcere.

Zanni, în depresie din cauza lui Alex Velea? „Sunt varză. Nu mai știu cine sunt, ce vreau. M-au plictisit toți”
”Am spus lucruri pe care le-am regretat, cu toții am făcut asta, dar am știut sa îmi cer scuze dacă am exagerat sau dacă am jignit pe cineva prin prisma nervilor. Eu i-am iertat de mult timp, dar nu mai există cale de împăcare. Nu ma interesează dacă le este bine sau rău și nu cred că le voi întinde vreo mână de ajutor la nevoie”, a spus Alex Velea.