Alex Velea rupe tăcerea despre relaţia cu Zanni, după ce s-a spus că s-au certat: „Aşa este viaţa”

Alex Velea rupe tăcerea despre relaţia cu Zanni, după ce s-a spus că s-au certat. Artistul neagă faptul că nu mai sunt apropiaţi, însă mărturiseşte că i-a înțeles nevoia de singurătate şi îl aşteaptă să se întoarcă cu forțe proaspete, pentru a se ocupa de proiectele pe care le au împreună.

30 nov. 2021, 16:24
Alex Velea rupe tăcerea despre relaţia cu Zanni, după ce s-a spus că s-au certat: „Aşa este viaţa”
Alex Velea rupe tăcerea despre relaţia cu Zanni

Alex Velea rupe tăcerea despre relaţia cu Zanni. Este pentru prima dată când artistul vorbeşte despre relația pe care o are cu Zannidache, după ce în presă au apărut informații conform cărora prietenia celor doi s-ar fi încheiat.

Zanni a trecut, de curând, printr-o perioadă mai grea și a ales să se retragă pentru un timp.

Alex Velea rupe tăcerea despre relaţia cu Zanni

De curând, au apărut în presă niște articole în care se zice că m-aș fi certat cu Zanni. Tocmai de aceea, fac acest video pentru a clarifica lucrurile. Într-adevăr, Zanni a trecut printr-o perioadă mai neagră pentru el. Am încercat să-i fiu alături, doar că de treaba asta se poate vindeca singur. Până la urmă așa este viața, și cu suișuri și cu coborâșuri. 

Nu m-a trădat cum vă așteptați unii dintre voi, cum erați siguri că o să se întâmple. Nu a fost deloc așa, nici eu nu am renunțat la el, nici emoțional, nici contractual. Nici nu o să o fac prea curând, pentru că țin la el și îmi doresc să-l ajut, exact așa cum am promis”, a dezvăluit Alex Velea.

Citeşte şi: Zanni s-a întors la orfelinat. Când a ajuns, a izbucnit în plâns: „S-au schimbat multe” VIDEO

Alex Velea se ține de promisiune și spune că vrea să-l transforme pe Zanni într-un artist de succes. Cei doi și-au reluat deja activitatea în studioul muzical, iar câștigătorul „Survivor România” va lansa o nouă melodie în zilele care urmează.

Am reînceput treaba în studio, în această săptămână o să filmăm și revelionul de la Antena 1. De la anul o să-l vedeți într-o emisiune online foarte tare. În concluzie nu a existat nicio ceartă, nu mai credeți toate mizeriile.”, a mai spus viitorul soț al Antoniei.

@iamvelea♬ original sound – Alex Velea