Alex Velea, primele declarații despre nunta cu Antonia: „2022 e anul cel mare”

Alex Velea a făcut primele declarații despre când va avea loc nunta cu Antonia. Artistul a spus că relația dintre el și mama celor doi copii ai săi va evolua la următorul nivel în 2022.

07 ian. 2022, 17:02
Alex Velea, primele declarații despre nunta cu Antonia: „2022 e anul cel mare”

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai carismatice și mai invidiate cupluri din showbizul românesc, iar fanii s-au întrebat multă vreme când va avea loc momentul cel mare, nunta celor doi artiști.

Alex Velea și-a tatuat chipul Antoniei. Ce loc a ales şi cum arată noul desen al artistului FOTO

Alex Velea a declarat că trece printr-o perioadă frumoasă în ciuda situației pandemice, iar Antonia este un adevărat stâlp de susținere în familia lor.

„Suntem o familie aproape normală. Suntem fericiți, ceea ce dorim tuturor. Nu ne certăm, pentru că nu prea avem de ce. Ne mai contrariem, dar cam la asta se rezumă „neînțelegerile noastre. V-am zis și mai devreme, sunt fericit că jumătatea vieții mele este Ea. E un adevărat stâlp de susținere în viața mea. Un stâlp sexy”, a mărturisit Alex Velea pentru Viva.ro.

În ceea ce privește oficializarea cu acte a relației dintre el și Antonia, Alex Velea a declarat că deși nu dorește ca ceremonia să fie condițonată de restricțiile din pandemie, și-ar dori ca nunta să se întâmple la un moment dat. Artistul a mai adăugat că cel mai posibil în 2022 cei doi vor deveni legal soț și soție.

Trăim vremuri ciudățele, cu multe restricții, și ne dorim să nu ne „limiteze vreo lege sau regulă.2022 e anul cel mare. Vă vom zice noi ce și cum. Acum e încă surpriză. Chiar și pentru noi. (zâmbește) Nu am pregătit nimic, pentru că nu știm cum evoluează lucrurile și ce va mai fi cu această pandemie”, a relatat Alex Velea.

Alex Velea a cerut-o pe Antonia. Cum arată inelul: „A zis “Da”! Te iubesc până dincolo de moarte”

Alex Velea a cerut-o pe Antonia. Momentul mult aşteptat a sosit. Artistul şi-a cerut iubita în căsătorie, după o lungă aşteptare. La câteva luni, după ce cântăreaţa şi-a încheiat divorţul de italian, Velea a surprins-o pe mama copiilor cu un inel cu diamante.

Cutremur în showbiz. Alex Velea și Antonia, acuzați că au agresat o tânără la un eveniment din Capitală: „A început să mă scuipe, să-mi vorbească trivial. Am fost total șocată!”

Vestea cea bună a fost anunţată pe reţelele de socializare, postând o imagine cu Antonia, fiind extrem de bucuroasă şi emoţionată, iar alături, un mesaj care îi va ajunge direct la suflet. „A zis “Da”! Esti focul din inima mea! Te iubesc pana dincolo de moarte!!!„, este mesajul postat de Alex Velea pe pagina sa de Facebook.