Alex Velea şi Antonia se pregătesc de nuntă. Artistul a dezvăluit detaliile celui mai aşteptat eveniment: „Urmează să o cer de soţie”

Antonia şi Alex Velea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din România. Cei doi au dovedit tuturor că sentimentele dintre ei care i-au unit încă de la început sunt sincere şi din ce în ce mai puternice. Sunt împliniţi din toate punctele de vedere, însă mai au un vis, care speră să se împlinească curând.

RomaniaTV.net
19 feb. 2020, 12:35
Alex Velea şi Antonia se pregătesc de nuntă. Artistul a dezvăluit detaliile celui mai aşteptat eveniment: „Urmează să o cer de soţie”

Alex şi Antonia îşi doresc foarte tare să se încheie divorţul artistei de Vincenzo Castellano, pentru a-şi uni destinele. Alex deja vizualizează momentul şi mărturiseşte că s-a gândit cum o s-o ceară de soţie, astfel încât să vorbească toată lumea.

O să intre lucrurile în normalitate, în ceea ce priveşte actele, divorţul lor (n.r. Antonia şi Vincenzo). Urmează şi ceva din partea mea. Abia aştept să o cer de soţie, eu ştiu exact cum o s-o fac.

O să îi dau un inel cu o piatră de o să strălucească în tot Bucureştiul, să se vorbească . Oricum, inelul e ceva simbolic, nu e o fire materialistă„, a declarat Alex Velea la Antena Stars.

Nu sunt genul ălă , important e să fim noi fericiţi. Am fost cea mai fericită când mi-a venit fetiţa acasă, i-am văzut pe toţi uniţi, în casa noastră„, a completat Antonia.

Antonia, reacţie scandaloasă după ce s-a operat în secret. Fanii, în stare de şoc!

„Revederea a fost ca în filme”

Cântăreaţa a povestit cum a fost revederea dintre ea şi iubitul ei, când Alex s-a întors de la Asia Express. Nu s-au întânit pe meleagurile noastre, ci într-un aeroport din Turcia.

Revederea după Asia Express a fost extraordinată. Ne-am văzut în Istanbul. Eu am avut escală în Turcia, mă duceam spre Qatar, iar el se întorcea de la Asia Express şi avea escală în acelaşi aeroport.

Am vrut să îi fac o surpriză, să îl aştept la poarta lui, însă mi-a stricat-o, deoarece el m-a văzut pe mine înainte. M-a fluierat şi zice , a fost ca în filme, ne-am luat în braţe şi abia aşteptam să ne mai vedem după. Mi-a fost dor să îl iau în braţe, să fie lângă mine„, a mai povestit Antonia.

Antonia şi-a operat recent sânii

Antonia a stîrnit valuri pe internet după ce a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Fanii au aflat că vedeta ar avea grave probleme de sănătate, speculațiile fiind alimentate și de lipsa de reacție a cântăreţei, care nu a dorit să comenteze pe marginea acestui subiect.

Antonia s-a hotârât să dea cărțile pe față, enervată la culme de discuțiile apărute în jurul intervenției chirugicale la care a fost supusă recent. Într-un mesaj postat pe contul său de Instagram, cântăreața a făcut lumină în acest caz.

„Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni!”, a scris Antonia.

ANTONIA A ÎNJURAT UN FAN şi a părăsit scena în timpul concertului. „Eşti un gherţoi!”

Artista şi-a îndemnat fanii să se gândească de două ori înainte de a-i trimite mesaje prin care să o critice pentru decizia de a apela la medicul estetician.

Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: De ce? Nu aveai nevoie!, Aoleu, acum eşti nu ştiu cum, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!„, a mai scris Antonia.