Alex Velea vrea să se apuce și mai serios de manele! „Dacă aș începe să dau și dedicații aș veni acasă cu triplu banii pe care îi fac acum! Trebuie doar să-mi fac trupă!”

Alex Velea vrea să se apuce și mai serios de manele. Artistul a dezvăluit, în podcastul lui Codin Maticiuc, unde a fost invitat alături de Antonia, că nu ar spune nu dacă i s-ar propune să cânte manele la evenimente.

24 mart. 2023, 11:10
Alex Velea vrea să se apuce și mai serios de manele! „Dacă aș începe să dau și dedicații aș veni acasă cu triplu banii pe care îi fac acum! Trebuie doar să-mi fac trupă!”

De la cântăreț de muzică pop și R&B, așa cum era recunoscut când s-a lansat în muzică, Alex Velea s-a reorientat acum spre manele.

„Nu dau dedicații că merg cu discul, adică să păstrez, să rămână ritmul și eu să încep dedicațiile. Eu am același spectacol. Am doar niște pasaje de instrumental unde aș mai putea să zic ceva. Dacă aș merge cu trupă, aș veni cu dublu de manea. Aș lua 100%. Și la Salam cu Roxana eu am fost la nuntă la ei și am cântat. Am cântat de dragul lor. Cred că mi-au dat dublu sau triplu de cât am lăsat darul. A venit cu un teanc de bani și au zis „ia”. Zic „nu vreau””, a mărturisit Alex Velea în podcastul lui Codin Maticiuc.

Citește și Antonia, dezvăluiri intime din relația cu Alex Velea. Cum mențin flacăra vie: „Acestea fac relația intensă”

Alex Velea s-a făcut remarcat în 2003, după ce a câștigat emisiunea-concurs Star Factory și după ce a participat la Big Brother. A colaborat cu Anna Lesko și Anda Adam, iar ulterior a început cariera lui solo cu lansarea albumului de debut „Yamasha”.

„Piesele acestea mă descoperă în fața publicului… Ăsta sunt eu…Am încercat să pun pe note gânduri, sentimente, trăiri…’Yamasha’ mă reprezintă.” Pentru acest album, Alex a colaborat cu Smiley, Puya, Marius Moga, Connect-R, Matteo și Don Baxter. De pe album au fost promovate patru piese: „Yamasha”, „Dragoste la prima vedere” (feat. Connect-R), „Când sunt cu tine” (feat. Mandinga) și „Doamna mea””, a spus el la vremea aceea. Yamasha i-a adus acestuia titlul de “Best show“, “Best male” și “Best new artist” la Romanian Music Awards.

Citește și Surpriză de proporții pentru Antonia! Locul romantic unde a fost răsfățată de Alex Velea