Surpriză de proporții pentru Antonia! Locul romantic unde a fost răsfățată de Alex Velea

Alex Velea a vrut să o surprindă pe Antonia și să îi arate cât de mult o iubește. Celebrul artist a ales unul dintre cele mai romantice locuri din Europa, iar Antonia a fost răsfățată și tratată ca o adevărată prințesă.

22 feb. 2023, 10:59

Antonia și Alex Velea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 10 ani și au împreună doi băieți. Cei doi sunt îndrăgostiți ca la început și reușesc să se surprindă ori de câte ori au ocazia.

Antonia, răsfățată de Alex Velea în „Orașul iubirii”

Citiți și: Antonia, traumatizată de aparițiile TV: „Mi s-a spus până acum ‘eşti proastă, nu ştii să vorbeşti’”

În prag de Dragobete, Alex Velea a vrut să își surprindă iubita și a dus-o pe Antonia în „Orașul iubirii”, mai exact la Paris, acolo unde dragostea plutește în aer.

Celebrul artist a ales un loc special pentru iubita sa și s-au cazat într-un hotel situat foarte aproape de Arcul de Triumf. Când a ajuns în cameră, Antonia a avut parte de o supriză romantică, deoarece pe pat era scris „I love you”, din petale de trandafiri.

Când vine vorba de surprize pentru iubita lui, Alex Velea nu se uită la bani. O singură noapte de cazare la un hotel situt în centrul Parisului depășește 500 de euro, iar dacă vorbim de camere superioare, de lux sau apartamente tarifele sar lejer de 1000 de euro pentru o noapte de cazare, potrivit wowbiz.

Nici frumoasa artistă nu s-a lăsat mai prejos în luna iubirii și recent i-a făcut o declarație de dragoste lui Alex Velea, chiar pe contul său de Instagram, acolo unde a postat o fotografie alături de el, la care a scris „Totul”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

 

În urmă cu ceva timp, Antonia vorbea despre cum reușește să aibă o relație armonioasă cu Alex Velea.

„Ne facem de fiecare dată timp pentru noi doi, pentru că așa se păstrează relațiile, cu timp petrecut îm­preună, relaxare. Acesta este un plus în relația noastră, fap­tul că avem o chimie extraordinară”, spunea Antonia.

Citiți și: Antonia își face debutul în actorie. În ce film va juca și ce rol va avea cântăreața