Alexandra, amanta preotului din Scobâlțeni, dezvăluiri incendiare despre aventura lor: „La el în apartament, când nu era preoteasa acasă, făceam ce făceam. Fantezia lui era…”

Alexandra, tânăra de 26 de ani care s-a iubit cu preotul din Scobâlțeni, a făcut dezvăluiri incendiare despre aventura lor, care a ajuns să fie cunoscută de o țară întreagă.

29 iul. 2022, 14:18
Alexandra, amanta preotului din Scobâlțeni, dezvăluiri incendiare despre aventura lor: „La el în apartament, când nu era preoteasa acasă, făceam ce făceam. Fantezia lui era…”

Alexandra mărturisea zilele trecute că apropierea dintre ea și preot a avut loc în urma spovedaniei. „Vorbeam la telefon cu el și la fel îi povesteam ce făceam cu soțul seara… După ne-am mai întâlnit. Mie îmi plăceau ochii lui albaștri și cum arată, așa… A fost ca o joacă. Popa îmi spunea că nu mai face lucruri cu preoteasa și cam asta a fost… Ne-am întâlnit și… s-a ajuns unde s-a ajuns”, a spus Alexandra.

Acum, amanta preotului a povestit, cu lux de amănunte, ce făceau atunci când se întâlneau și ce fel de discuții purtau.

„Fantezia lui era sexul oral, mi-a spus că preoteasa nu îl lăsa să îi facă… Dar cu mine s-a întâmplat, l-am lăsat. Mi-a spus și de anal, dar a rămas așa”, a povestit tânăra, potrivit BZI.

Cel mai des se întâlneau în biserică, pe ascuns, dar tânăra mărturisește că nu a avut loc nicio scenă nepotrivită acolo.

„La biserică nu s-a întâmplat nimic, niciodată, doar ce am povestit eu la spovedit. Atât, la el în apartament, când nu era preoteasa acasă, făceam ce făceam!”, a mai spus în fața reporterilor Alexandra Nicai.

Ce s-a întâmplat între ea și preot a fost doar o aventură, a mai mărturisit Alexandra, care urmează să divorțeze de soț din cauza infidelității. „A fost o joacă, așa, eu îi povesteam, ne întâlneam… Nu a fost ceva serios, nu m-am gândit la o relație”.

Întrebată dacă ar vrea să păstreze legătura cu preotul, Alexandra a spus că nu. „Nu m-am gândit la asta niciodată… Oricum, eu vreau să divorțez că, dacă soțul a început să mă bată, ce să fac… Vreau să-mi cresc copilul. Cu popa s-a terminat, a fost, gata… Ce să mai fie de acum”.

Citește și Alexandra, amanta preotului din Iași, dă cărțile pe față: „Am început să vorbim la spovedanie. Îmi plăceau ochii lui albaștri și cum arăta. A fost ca o joacă”

Citește și Dragoste cu năbădăi la Iași, un preot a fost prins cu amanta! Suma fabuloasă promisă soțului acesteia ca să țină aventura secretă