Alexandra are doar 12 ani, dar luptă ca un om mare pentru viață. Copila suferă de o boală extrem de gravă. ”Nu mai pot, nu mai rezist!”

Deși are doar 12 ani, viața a încercat-o extrem de dur pe Alexandra, o fetiță de doar 12 ani, care luptă să trăiască. Micuța suferă de o boală gravă și a trecut până acum prin trei operații.

08 aug. 2022, 12:08
Alexandra are doar 12 ani, dar luptă ca un om mare pentru viață. Copila suferă de o boală extrem de gravă. ”Nu mai pot, nu mai rezist!”

Alexandra are doar 12 ani și o viață întreagă înainte. În loc să se bucure de vacanță, însă, și de frumusețea verii, micuța umblă doar prin spitale și luptă pentru viață. Spitalul i-a devenit o a doua casă, iar medicii și asistentele, cei mai buni prieteni. Prieteni care fac tot posibilul pentru ca micuța să iasă învingătoare și cu capul sus din această luptă dură.

Au fost zile crâncene pentru ea, zile în care nu a putut să stea întinsă din cauza durerilor pe care le-a avut.

Nu mai pot, nu mai rezist! De ce s-a inventat cancerul?! De ce m-a ales tocmai pe mine”, spunea micuța, în urmă cu câteva zile.

În această dimineață, Alexandra a suferit cea de-a treia operație, o intervenție dificilă, complicată, dar care a decurs bine. Lupta nu se oprește aici, pentru că urmează alte zile de tratamente grele, dificile și costisitoare. Tratemente pentru care părinții nu mai au niciun ban.

Cum problema fiicei nu ar fi fost suficientă, cei doi au fost încercați și din cauza altor probleme pe care le-au mai avut cu băiețelul lor. La începutul lunii iulie, copilul a fost operat și el la Chișinău, operație ce a costat aproape 2.000 de euro.

În plus, costurile pentru intervențiile, spitalizarea și tratamentul Alexandrei se ridică la 70.000 de euro. Anca Șilcă, tânăra care se ocupă de Asociația Caritabilă Totul va fi bine, a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a strânge banii, dar suma nu este suficientă pentru totalul costurile Alexandrei.

Acum, cu ultimele puteri și lacrimi, părinții Alexandrei îi imploră pe toți cei care pot să ajute. Indiferent de suma de care dispune fiecare, cei doi știu că puțin cu puțin se ajunge departe, iar în acest fel, cu ajutorul Divinității și al oamenilor cu suflet mare, micuța lor va învinge.