David Popovici, gest demn de un campion mondial. Ajutor pentru o fetiţă în vârstă de doar un an!

David Popovici, dublu campion mondial, a făcut un gest pe măsura statutului său. Sportivul în vârstă de doar 17 ani a sărit în ajutorul unei fetiţe care are nevoie de 80.000 de euro pentru o operaţie care îi poate salva viaţa!

05 iul. 2022, 16:29
David Popovici, gest demn de un campion mondial. Ajutor pentru o fetiţă în vârstă de doar un an!
David Popovici, gest demn de un campion mondial

David Popovici, gest demn de un campion mondial. Înotătorul a aflat de cazul Raisei, o fetiță în vârstă de numai un an ceare suferă de leucemie acută mieloidă (cancer în sânge şi măduvă osoasă), cu metastaze la ficat şi rinichi. Aceasta are nevoie de o operație de urgență, iar costurile se ridică la 80.000 de euro. Dublul campion mondial a semnat un drapel al României, scos la licitație de către Bogdan Cornoiu, un jandarm care s-a implicat în această campanie, anunţă igj.ro.

David Popovici, decorat de Klaus Iohannis. Campionul mondial a primit Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Cavaler

Bogdan Cornoiu este cel care a făcut publică această campanie, anunțând că micuța se află în acest moment în Turcia, la o clinică de specialitate. Jandarmul a dezvăluit și gestul lui David Popovici, căruia i-a transmis un mesaj în care își exprima recunoștința față de campionul mondial.

Ce nu s-a văzut la TV. Gestul uimitor făcut de David Popovici, după ce a câștigat medalia de aur la 100 de metri liber

„Împreună pentru Raisa! Raisa este un puișor de om, de numai un anișor, din județul Gorj, care se luptă cu o boala cruntă, fiind depistată în urma cu ceva timp cu leucemie acută mieloida, cancer în sânge și măduvă osoasă cu metastaze la ficat și rinichi, o formă de cancer agresivă care a progresat groaznic de repede. Are nevoie urgentă de transplant de măduvă care costă 80.000 euro, sumă mult prea mare pentru posibilitățile financiare ale părinților. La această sumă, se adaugă costurile pentru chimioterapie, sume care nu se cunosc încă. In prezent Raisa se află la o clinică in Turcia, locul unde i s-au dat șanse la viață. Părinții sunt oameni simpli și orice ban contează pentru ei. Noi putem sa ajutăm, fie prin participarea la licitații fie prin donații individuale. În acest sens, dublul campion mondial la nataţie şi simbolul sportului românesc, David Popovici, un om deosebit cu un caracter extraordinar, vine în ajutorul Raisei şi oferă un drapel naţional semnat de el după câştigarea celor două medalii de campion mondial”, a scris Bogdan Cornoiu pe Facebook.