Alexandra Becali a dat lovitura vieţii. „Formidabil, este unicat în România!”

Alexandra Becali, fiica mijlocie a lui Gigi Becali, a reuşit să-şi atragă admiraţia oamenilor de afaceri din Bucureşti, deşi are doar 25 de ani. Printre cei impresionaţi de abilităţile acesteia se numără şi Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF.

14 iul. 2022, 15:52
Alexandra Becali a dat lovitura vieţii. „Formidabil, este unicat în România!”
Alexandra Becali a dat lovitura vieţii. "Formidabil, este unicat în România!"

Alexandra Becali a dat lovitura vieţii. Aceasta este absolventă a Facultăţii de Drept, dar are fler şi în afaceri. Două dintre cele trei fete pe care le are Gigi Becali au început deja să-şi manifeste abilităţile în mediul de afaceri din România. Teodora şi Alexandra au intrat în lumea afacerilor imobiliare din Bucureşti şi se bucură deja de succes. Sprijinite de Gigi Becali, cele două au dezvoltat sau dezvoltă proiecte de lux pe câteva terenuri care îi aparţin patronului FCSB, în care au investit multe milioane de euro.

Gigi Becali îi construieşte un palat fiice sale, Teodora. Cum va arata construcţia faraonică din Pipera FOTO

Astfel, un complex rezidenţial construit de Alexandra Becali l-a impresionat pe Dumitru Dragomir, care, de asemenea, are foarte multe afaceri în acest domeniu. „Blocurile astea, amândouă, sunt ale mele. La etajul 8 sunt penthousuri cu piscine, cu d-astea… În 8-10 luni se mută lumea în ele. Vin lângă Gigi pentru că de la el cumpăr pământul şi este normal. Aici am făcut un drum împreună cu fiica lui, are o fată foarte deşteaptă şi vrednică, Alexandra. Este foarte bine educată. Îmi place, Gigi şi-a educat copiii cum trebuie. Fiecare apartament din complexul construit de Alexandra Becali va avea piscina lui. Formidabil, este unicat în România”, a spus Dumitru Dragomir pentru Orange Sport.

Cât bacşiş i-a dat Gigi Becali unui livrator de mâncare. „Am primit cel mai mare tips din viața mea!”

Fostul preşedinte al LPF construieşte blocuri de locuinţe pe un teren pe care l-a cumpărat de la Gigi Becali şi este vecin cu un complex rezidenţial în care a investit Alexandra Becali.