Gigi Becali îi construieşte un palat fiice sale, Teodora. Cum va arata construcţia faraonică din Pipera FOTO

Teodora Becali este fiica cea mare dintre cele trei pe care le are Gigi Becali. Aceasta s-a căsătorit în octombrie 2019 cu Mihai Mincu, căruia i-a dăruit deja o fetiţă.

17 mai 2022, 08:54

Gigi Becali îi construieşte un palat fiice sale, Teodora. Cancan a intrat în posesia proiectului creionat de specialiști și care le-a fost prezentat celor doi, dar fata cea mare a lui Gigi Becali și soţul ei ei nu ar fi dat, deocamdată, OK-ul pentru demararea construcţiei.

Gigi Becali îi construieşte un palat fiice sale, Teodora. Cum va arata construcţia faraonică din Pipera FOTO

Teodora a primit deja un Bentley de peste 250.000 de euro, acum un an, iar Gigi Becali îi pregăteşte acum un adevărat palat regal! Terenul a fost găsit în Pipera, în cartierul milionarilor, lângă reședința lui Gigi Becali, iar arhitecții și-ar fi da interesul pentru realizarea schiței.

Vestea neaşteptată primită de Gigi Becali în preajma Sărbătorilor Pascale. Este în culmea fericirii

Teodora și soțul ei nu ar fi decis dacă vor da drumul la treabă. Dar din schiţe reiese că palatul, cu un etaj, ar fi o minunăție, cu piscină în faţă şu un balcon spațios, fix cât lățimea palatului!

Gigi Becali, lovitură de sute de milioane de euro! Fetele sale au demarat proiecte imobiliare în Pipera FOTO

Gigi Becali va deveni din nou bunic. Fiica sa, Teodora, este însărcinată pentru a doua oară cu Mihai Mincu şi urmează să devină mămică la finele anului 2022. Prima nepoțică a lui Becali, Maria, s-a născut în 2020 şi, spre marea bucurie a bunicului ei, are o legătură strânsă cu Dumnezeu.