Cât bacşiş i-a dat Gigi Becali unui livrator de mâncare. „Am primit cel mai mare tips din viața mea!”

Un bărbat care i-a livrat o comandă de mâncare lui Gigi Becali la reşedinţa acestuia din Aleea Alexandru a avut parte de cel mai mare bacşiş din viaţa sa.

21 iun. 2022, 16:38
Cât bacşiş i-a dat Gigi Becali unui livrator de mâncare. „Am primit cel mai mare tips din viața mea!”
Cât bacşiş i-a dat Gigi Becali unui livrator de mâncare

Cât bacşiş i-a dat Gigi Becali unui livrator de mâncare. Bărbatul a primit un „tips” uriaş, probabil cel mai mare primit vreodată de cineva care face livrări de mâncare. Extrem de entuziasmat de gestul făcut de către Gigi Becali, livratorul a postat pe internet imagini cu bancnota de 200 de euro (aproape 1.000 de lei)  primită din partea patronului de la FCSB. „Șoc! Am primit cel mai mare tips din viața mea de la Gigi Becali”, a scris bărbatul la un videoclip postat pe contul său de TikTok.

Gigi Becali, așa cum nu l-ai văzut niciodată! Gest impresionant pe aeroport: „M-a întrebat câți copii am și a scos portofelul!” FOTO

Cât bacşiş i-a dat Gigi Becali unui livrator de mâncare. Videoclipul a strâns într-un timp record peste 100.000 de vizualizări, dar și sute de comentarii. Unii dintre cei care au comentat s-au declarat „invidioși” pe norocul livratorului, iar alții au povestit că au avut parte de experiențe asemănătoare. „La mine, cel mai mare tips a fost de 100 de euro, de la un milionar din Timișoara, se fac bani, mă”, a fost unul dintre comentarii.

Dieta lui Gigi Becali. Ce mănâncă latifundiarul zilnic pentru a arăta ca la prima tinerețe