Alexandra Becali, lovitură financiară de 4 milioane de euro. Prima reacţie a lui Gigi Becali: „Cum a cumpărat atâtea?”

Alexandra Becali (28 de ani), fiica mijlocie a lui Gigi Becali, și soțul ei au obținut câștiguri substanțiale din afaceri imobiliare. Recent, cei doi au încheiat tranzacţie în valoare de 4 milioane de euro.

19 feb. 2024, 08:50
Alexandra Becali, lovitură financiară de 4 milioane de euro. Prima reacţie a lui Gigi Becali: „Cum a cumpărat atâtea?”
Alexandra Becali, lovitură financiară de 4 milioane de euro. Prima reacţie a lui Gigi Becali: "Cum a cumpărat atâtea?"

Alexandra Becali, lovitură financiară de 4 milioane de euro. Fata lui Gigi Becali are afaceri imobiliare şi tocmai a vândut 10 case, fiecare în valoare de 400.000 de euro.

„Mi-a zis ginerele meu: „Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case!”. L-am întrebat: „Cum a cumpărat atâtea?”, și el mi-a spus așa: „A zis că se mută el și cu încă zece familii, prieteni din Israel”. E 400.000 de euro o casă. Înseamnă că a primit vreo 4 milioane de euro. Sunt cele mai scumpe. Bine, alor mei, eu le-am spus așa: voi vedeți cât e piața! Mi-au zis că e 1.450 de euro metrul pătrat, utilul. Le-am zis să vândă cu 1.350 de euro metrul pătrat, cu 100 mai puțin decât e suma din piață. Noi avem și teren și bani”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Citeşte şi: Cum a ajuns Alexandra Becali în instanţă pentru 50.000 de euro. „Pentru mine, ăia sunt bani de seminţe. A fost furată. Au înşelat-o unii!”

Dumitru Dragomir, unul dintre apropiaţii latifundiarului din Pipera, este de părere că Alexandra Becali are toate calitățile necesare pentru a cinduce echipa de fotbal. În plus, aceasta este inteligentă, hotărâtă și bogată, cu oprezență puternică și fermă. Alexandra Becali este implicată în mod activ în afacerile familiei și este respectată pentru determinarea și competența sa.

„Este frumoasă, deşteaptă, devreme acasă şi bogată. Este dată naibii. Este mână de fier. Eu spun că poate de acum să ţină echipa ea, poate să fie de acum patroană. A învăţat şi carte. E şi credincioasă. E tare de tot. Suflă vreun fotbalist în faţa ei? Şi elegantă, nu vulgară”, a declarat fostul şef al LPF.

Citeşte şi: Cât costă locuinţele în ansamblurile rezidenţiale construite de Becali în nordul Capitalei. Alexandra Becali, cea care coordonează investiţiile în imobiliare, e zi de zi pe şantier