Cât costă locuinţele în ansamblurile rezidenţiale construite de Becali în nordul Capitalei. Alexandra Becali, cea care coordonează investiţiile în imobiliare, e zi de zi pe şantier

La doar 25 de ani, Alexandra Becali, fiica cea mijlocie a latifundiarului din Pipera, coordonează investiţiile pe terenurile care i-au adus sume uriaşe în conturi tatălui său. Multe dintre aceste terenuri se află în nordul Capitalei, zonă în care se investeşte masiv în imobiliare.

19 apr. 2023, 16:59

În 2021, Gigi Becali a fondat Becali Imobiliare – MTM Residence, companie care a finalizat până acum complexul de locuinţe MTM Pipera Residence. Este vorba despre un ansamblu format din patru blocuri în care se află 196 de apartamente. Preţurile apartamentelor se învârt în jurul sumei de 200.000 de euro, potrivit Pro Sport.

Cât costă locuinţele în ansamblurile rezidenţiale construite de Becali în nordul Capitalei

Alexandra Becali este foarte implicată în afacerile tatălui său. A supravegheat personal construcţia petrecând zilnic ore bune pe şantier, potrivit spuselor lui Dumitru Dragomir, care ridică și el clădiri rezidențiale în aceeași zonă, pe un teren cumpărat de la Gigi Becali.

După MTM Pipera Residence, compania Becali Imobiliare va da în folosinţă ansamblul rezidențial de vile MTM Luxury Villas. Este vorba despre un cartier amplasat pe malul lacului Pipera, care cuprinde 46 de case construite în sistem duplex. Primele 20 de vile au fost deja finalizate, urmând ca restul de 26 să fie gata până în toamnă.

Citeste si Alexandra Becali a dat lovitura vieţii. „Formidabil, este unicat în România!”

O astfel de locuinţă poate fi achiziţionată cu preţuri începând de la 395.000 de euro, mai arată sursa citată. Toate imobilele sunt smart home, în care dispozitive tehnologice lucrează și comunică împreună prin automatizări.

După MTM Pipera Residence şi MTM Luxury Villas, urmează MTM Pipera Lake, un ansamblu de 10 blocuri cu peste 650 de apartamente. În acest proiect este implicată şi Teodora Becali. Viitorii proprietari vor beneficia şi de un centru spa&wellness cu dotări ultramoderne, în cadrul căruia se vor regăsi: sală de sport, piscină interioară şi exterioară, restaurant şi zone de masaj. Proiectul este, însă, în stadiu incipient, estimându-se că primele locuinţe ar urma să fie date în folosinţă în septembrie 2024.

Becali garantează pentru calitatea construcţiilor

Gigi garantează că face lucru de calitate şi că viitorii proprietari vor fi mulţumiţi de achiziţia făcută.

Am început proiecte imobiliare și cu prima fată și cu a doua. Ne vom extinde foarte mult, vom face case și blocuri de sute de milioane de euro. Aveam planul ăsta mai de demult, dar acum piața a crescut, e cerere multă, ofertă nu prea e și atunci, dacă tot e, am zis hai să ne apucăm să facem.

Dar ele, Alexandra și Teodora, cu soțul bine-nțeles, fac, eu doar îi consiliez. Eu am firma Becali Imobiliare prin care se vând apartamentele, răspund în fața oamenilor că tot ce se vinde este în regulă, nu-i păcălește nimeni”, spunea Gigi Becali (64 ani) anul trecut.

Citeste si Alexandra este copia fidelă a lui Gigi Becali. Fiica mijlocie a latifundiarului s-a înnoit cu un bolid de lux de jumătate de milion de euro