Alexandra de la Puterea Dragostei şi Codruţ s-au despărţit: „Trebuie să vă dau câteva explicații”

Alexandra de la Puterea Dragostei şi Codruţ s-au despărţit. Câştigătoarea sezonului 3 a anunţat recent pe reţelele de socializare vestea că nu mai formează un cuplu cu iubitul ei. Tânăra speră să fie ceva trecător şi să se împace cu Codruţ.

22 sept. 2021, 19:03
Alexandra de la Puterea Dragostei şi Codruţ s-au despărţit: „Trebuie să vă dau câteva explicații”
Alexandra de la Puterea Dragostei şi Codruţ s-au despărţit

Alexandra de la Puterea Dragostei şi Codruţ s-au despărţit. După ce au apărut primele informații referitoare la despărțirea ei de Codruț, tânăra s-a decis să facă lumină în acest caz.

Alexandra a mărturisit că ea și iubitul ei s-au certat, dar ea nu consideră că s-au și despărțit definitiv şi speră că problemele dintre ea și Codruț se vor rezolva.

Citeşte şi: Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, dezvăluiri intime: „M-am pupat pe gură cu o fată”

Alexandra de la Puterea Dragostei şi Codruţ s-au despărţit

Dragilor, am primit foarte multe mesaje cu întrebarea: „Te-ai despărțit de Codruț?”. Ei bine, dragilor, a venit momentul să vă dau câteva explicații.

Da, este adevărat, eu cu Codruț ne-am certat și într-adevăr nu mai vorbim de două zile, dar nu o pot numi încă despărțire deoarece nici eu nu știu ce se întâmplă de fapt.

Încă sper să se rezolve totul, tocmai de aceea nu am făcut niciun pas încă. Îmi doresc din tot sufletul să vă explic toată situația, dar momentan nu se poate.

În momentul în care voi fi sigură de ceea ce urmează, vă promit că voi veni în fața voastră cu mai multe explicații”, a scris Alexandra de la Puterea Dragostei despre relația cu Coduț, pe Instagram.

Cu câteva zile înainte ca sezonul 3 să se încheie, tânărul și-a luat inima în dinți și a întrebat-o dacă vrea să fie soția lui. Ea a acceptat imediat, iar momentul i-a emoționat pe toți concurenții.