Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, dezvăluiri intime: „M-am pupat pe gură cu o fată”

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei a făcut dezvăluiri intime în cadrul unui joculeţ pe care l-a făcut cu Alex Mihei, colegul ei de emisiune. Aceasta a răspuns cu sinceritate unor întrebări incomode. Tânăra a recunoscut că fost „intimă cu o fată".

31 aug. 2021, 12:16
Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, dezvăluiri intime: „M-am pupat pe gură cu o fată”
Bianca Comănici de la Puterea Dragostei a făcut dezvăluiri intime

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, dezvăluiri intime. Fosta concurentă de la Kanal D a făcut o mărturisire cu totul neașteptată. „S-a întâmplat la o beție și nu o dată, ci de mai multe ori. „M-am pupat pe gură cu o fată, nu doar o dată. De ce să mint? Din greșeală‘, a spus Bianca Comănici.

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, dezvăluiri intime

Pe lângă întrebarea legată de relațiile cu persoane de același sex, bruneta a fost întrebată și dacă a fost vreodată infidelă cu partenerul ei.

Ca să o explic frumos. După ce să zicem că ne-am despărțit, îți trebuie o perioadă să nu te întâlnești cu nimeni. Eu am făcut-o. El s-a dus în străinătate și nu ne-am mai vorbit. Eu m-am dus cu altcineva.

A fost singura situație în care s-a întâmplat așa. Se poate numi înșelat. Nu era o relație la distanță. El a plecat în străinătate și nu m-a mai căutat. Eu nu am mai așteptat să se despartă de mine”, a declarat Bianca Comănici de la Puterea Dragostei.

Citeşte şi: Jador, desfiinţat de fosta iubită. Ce mărturisiri face Ella de la Puterea Dragostei: „Când se aprinde o cameră, omul ăsta se schimbă”

Ce spune Bianca despre relaţia cu Livian

Ea a povestit că s-a gândit, la un moment dat, că nu a fost iubire tot ce a simțit pentru el, însă și-a schimbat total părerea când s-a gândit la lucrurile frumoase, care s-au petrecut între ei.

Uneori am impresia că m-a iubit, uneori am impresia că nu m-a iubit și…m-ar face foarte tare să sufăr, să știu că nu m-a iubit. Am stat zi de zi cu un om, am împărțit și bune și rele, și lacrimi și zâmbete.

 Nu cred că n-a existat nimic și nu cred că a fost cusută cu ață albă pentru că multe lucruri se întâmplau și din cauza mea. Eu de multe ori forțăm anumite chestii, cum s-a întâmplat acum câteva luni, în noiembrie, în momentul în care el m-a căutat pe mine, după ce el s-a despărțit de mine..

Am încercat din nou să-i arăt că-l iubesc și că vreau să ne împăcăm, deși era într-o relație cu altcineva.

La momentul respectiv am considerat că trebuie să mă duc să vorbesc cu el față-n față, la Cluj. M-am dus, fără să știe absolut nimeni. M-am dus în Cluj să mă întâlnesc cu el, pentru că știam că față-n față nu avea cum să mă mintă.

 Atunci a refuzat să se vadă cu mine și atunci am considerat că este momentul să trec mai departe. Eu cred că am iubit cu toată ființă mea, pentru că eu în momentul de față nu-l urăsc”, a mai spus Bianca Comănici de la Puterea Dragostei.