Cum arată „palatul” construit de Teodora Becali în Constanța. Primele imagini cu locuința de lux de pe litoralul românesc

Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, e foarte determinată să-și construiască un imperiu în domeniul imobiliar și nu dă înapoi niciun moment. A renunțat la agitația din Capitală pentru o perioadă ca să se ocupe de construirea unui adevărat palat în Constanța.

25 feb. 2023, 12:53
Cum arată „palatul” construit de Teodora Becali în Constanța. Primele imagini cu locuința de lux de pe litoralul românesc

Teodora Becali e foarte sigură pe propriile forțe și merge înainte cu visul său. Tânăra de 28 de ani și-a construit o casă impunătoare în cartierul Tomis Plus din Constanța, într-o zonă plină de vile de lux.

Fiica lui Becali și-a dorit, probabil, să aibă o casă de vacanță unde să poată fugi atunci când simte nevoia să evadeze din haosul cotidian. „Palatul” fiicei lui Becali se află pe strada Milano, situat în apropierea cartierului rezidențial Maurer, și are o priveliște de vis.

Citește și Gigi Becali îi construieşte un palat fiice sale, Teodora. Cum va arata construcţia faraonică din Pipera

Are parter și încă un etaj, iar clădirea la exterior e îmbrăcată în marmură. Și curtea e uriașă, perfectă pentru petreceri mari cu prietenii. Familia Becali mai are și alte locuințe pe litoral, însă Teodora și-a dorit mult să aibă și una doar a ei.

Teodora Becali vrea să-și construiască un adevărat imperiu imobiliar

Teodora Becali are 28 de ani și e căsătorită din 2019 cu omul de afaceri Mihai Mincu, zis și „Prințișorul de Dobrești”. Cei doi au împreună două fetițe.

Citește și FOTO! E una dintre cele mai bogate tinere din România, cu o avere colosală de zeci de milioane de euro! A făcut singură shopping la IKEA

Două dintre fetele lui Gigi Becali fac o mulțime de bani din imobiliare. După ce au primit de la tatăl lor un imperiu mobiliar în zona Pipera, atât Alexandra (26 de ani), cât și Teodora (28 de ani) lucrează cu încredere și pricepere la planul lor. Teodora Becali are 98 de apartamente în nordul Capitalei, iar prețul lor e de 89.000 de euro, cu TVA inclus, cele cu două camere, și 112.000 cu TVA inclus, cele cu trei camere. Terenul de trei hectare e fost primit de Teodora ca dar de nuntă din partea tatălui său.

Averea familiei Becali

Familia Becali administrează afaceri care s-ar ridica la aproape jumătate de miliard de euro în imobiliare, turism și fotbal, conform clasamentelor realizate de presa de specialitate. Patronul lui FCSB este unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, dar sunt tot mai multe vești că ar putea fi chiar în TOP 3.

Alin Stoica, unul dintre foștii jucători ai FCSB, a spus într-un interviu că Becali ar putea avea între 2 și 3 miliaqrde de euro, în condițiile care Țiriac are 1,4 miliarde de euro, potrivit Forbes.

În decembrie 2021, Gigi Becali ocupa locul 14 în Top 300 Capital, cu o avere estimată a fi cuprinsă între 325 și 425 de milioane de euro.