Mihai s-a înecat sub privirile disperate ale prietenilor săi, după ce s-au răsturnat cu hidrobicicleta în Lacul Colibița. „Nu-mi vine să cred, sunt șocată”

Mihai s-a stins din viață în apele înghețate ale Lacului Colibița. El și alți doi prieteni se aflau pe o hidrobicicletă care s-a răsturnat. Au trecut mai bine de 36 de ore și tânărul încă de de negăsit.

09 ian. 2023, 11:04
Mihai s-a înecat sub privirile disperate ale prietenilor săi, după ce s-au răsturnat cu hidrobicicleta în Lacul Colibița. „Nu-mi vine să cred, sunt șocată”

Mihai, împreună cu Adelin și David, în vârstă de 18, respectiv 22 de ani, au decis să plece împreună la munte. Au închiriat o cabană, iar apoi s-au dus să se plimbe cu hidrobicicleta pe Lacul Colibița. Din nefericire, unul dintre ei și-a pierdut viața.

Tinerii au găsit o ambarcațiune și au decis să plece pe lac, iar într-un moment de neatenție hidrobicicleta s-a răsturnat. Adelin și David știau să înoate și au reușit să se întoarce la mal. Mihai, însă, nu știa să înoate și, din păcate, asta i-a adus sfârșitul. Nu a mai ieșit la suprafață, iar prietenii nu l-au mai putut salva.

Citește și Cine este omul de afaceri mort în accidentul aviatic de pe lacul Colibiţa

Un pompier aflat în timpul liber a fost martor la incident. A povestit că a văzut totul printr-un binoclu și apoi a sărit imediat în ajutorul tinerilor. „Am observat o hidrobicicletă cu flotoarele în sus, iar două persoane înotau spre mal. Am întrebat: „Câţi aţi fost?” Au spus 3. „Unul unde este?” Şi au făcut semn că a intrat la fund.”

Durere imensă în familia lui Mihai. „Sunt încă șocată”

Rudele și prietenii lui Mihai sunt prăbușiți de durere și încă speră într-o minune. Căutările au fost reluate, dar fără succes momentan. Ore în şir scafandrii au răscolit fundul apei, însă temperatura scăzută şi vizibilitatea redusă le-au făcut misiunea imposibilă. „Intervenţia implică un grad ridicat de dificultate deoarece este o intervenţie pe timpul nopţii şi temperatura apei este foarte scăzută”, potrivit ISU Bistrița-Năsău.

Citește și Noi detalii despre adolescenta dispărută în Năvodari. Mama Georgianei, mesaj disperat: „Umblu noaptea singură pe străzi să o caut. Niciun echipaj de poliție nu mă ajută, au spus că au și alte treburi”

„Nici acum nu-mi vine să cred că a murit. Sunt încă şocată. Am vorbit şi cu Adelin, cu băiatul care a fost acolo şi mi-a zis că a încercat să-l tragă afară din apă, dar s-a panicat maxim”, a spus o prietenă de-ale tânărului.