LOVITURĂ DE TEATRU: Alexandra Stan a pierdut procesul cu impresarul bătăuş, Marcel Prodan

Marcel Prodan a fost scos definitiv de sub urmărire penală, în dosarul în care fosta sa iubită Alexandra Stan l-a acuzat de şantaj. Acesta va fi cercetat, în continuare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune şi lovire. După ce a pierdut şi recursul, cântăreaţa va trebui să scoată din buzunar 200 de lei cheltuieli de judecată avansate de stat.

24 iun. 2014, 11:50
LOVITURĂ DE TEATRU: Alexandra Stan a pierdut procesul cu impresarul bătăuş, Marcel Prodan

La mai bine de un an de când Alexandra Stan l-a acuzat de şantaj, impresarul bătăuş Marcel Prodan rămâne cu cazierul nepătat, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi Alexandra Stan, GAFĂ VESTIMENTARĂ. Şi-a arătat şunculiţele şi sânii mici într-o bluză transparentă FOTO

Acesta a câştigat şi recursul făcut de artistă, nemulţumită după ce procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Constanţa au dispus scoaterea de sub urmărire penală a fostului iubit pentru şantaj, având în vedere „lipsa unuia dintre elementele constitutive ale infracţiunii mai sus precizate”.

Citeşte şi Motivul INCREDIBIL pentru care a fost BĂTUTĂ Alexandra Stan

Potrivit organelor de anchetă, din conţinutul plângerii depuse în iunie 2013 de Alexandra Stan, „pe fondul unor neînţelegeri preexistente, partea vătămată a fost ameninţată şi lovită, în zilele de 14 şi 15 iunie, de către făptuitor, pentru a o determina pe aceasta să renunţe la pretenţiile materiale solicitate ca urmare a prestaţiilor sale artistice şi încasate de societatea SC Maan Music Studio SRL, al cărei administrator era”.