Alexandra Stan a primit rezultatul testului pentru coronavirus, după ce a ieşit la terase şi la plajă: „Uitasem să postez”

Alexandra Stan a primit rezultatul testului pentru coronavirus, pe care l-a făcut în urmă cu câteva zile. Vedeta a împărtăşit cu fanii informaţia primită şi este foarte fericită că este negativă.

RomaniaTV.net
05 aug. 2020, 08:52
Alexandra Stan a primit rezultatul testului pentru coronavirus, după ce a ieşit la terase şi la plajă: „Uitasem să postez”

Uitasem să postez. Testul a ieșit negativ! Slavă Domnului, a scris recent artista pe Instastory.

Vedeta a mărturisit că se simte foarte bine, nu are simptome, a făcut acest test doar pentru a ști că este în siguranță. Nu am simptome, mă simt perfect, dar am zis să fiu sigură, plus că am filmat două clipuri și urmează să mai filmez ceva, așa că o să mă văd cu multă lume. Și în plus, am tot mers să mănânc la terase. În 72 de ore trebuie să primesc rezultatul. Sunt sigură că sunt bine, dar am zis să fiu și mai sigură.”, a mai povestit Alexandra Stan fanilor ei.

Alexandra Stan, dans erotic pe Internet

Alexandra Stan este una dintre cele mai dezinhibate artiste de la noi. Nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că îi place să pozeze şi să se filmeze în ipostaze sexy, însă de această dată, fanii sunt de părere că a exagerat.

Din cauza pandemiei de coronavirus şi izolării la domiciliu, Alexandra Stan le arată urmăritorilor săi că nu se plictiseşte absolut deloc. Fără lenjerie intimă, dar cu mult curaj și chef de dans, așa s-a afișat vedeta pe Instagram. (Vezi AICI imaginile)

Alexandra Stan, scene interzise minorilor. Fanii au luat foc: „Vulgaritate maximă!” FOTO

Cântăreaţa s-a despărțit de iubit, a revenit în România, după ce și-a încercat norocul în Statele Unite ale Americii, încearcă să atragă atenția prin lipsa de inhibiții de care dă dovadă.

 „Urât. Ai fi putut face ceva mai pozitiv pentru perioada prin care trecem, nu să dansesezi jumătate dezbrăcată”, „Serios , chiar așa ai ajuns să faci , nerușinato”, „Exagerezi! De la mine un unfollow. Ești o nesimțită”, „Ăsta tot din greșeală l-ai pus?”, „Alexandra, erai în top și te iubeam foarte mult, acum îmi pare rău, dar ai decăzut foarte mult. Ce trist”, „Piese mai lansăm și noi? Sau punem numai nuduri pe Insta?” și „De data asta nu ai mai postat din greșeală, nu? P.S: Foarte fain tatuajul” au fost doar câteva dintre comentariile negative.