Alexandra Stan, dans erotic pe Internet. Vedeta a dat jos lenjeria intimă: „Neruşinato, chiar aşa ai ajuns să faci?”

Alexandra Stan este una dintre cele mai dezinhibate artiste de la noi. Nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că îi place să pozeze şi să se filmeze în ipostaze sexy, însă de această dată, fanii sunt de părere că a exagerat.

RomaniaTV.net
27 mart. 2020, 15:12

Din cauza pandemiei de coronavirus şi izolării la domiciliu, Alexandra Stan le arată urmăritorilor săi că nu se plictiseşte absolut deloc. Fără lenjerie intimă, dar cu mult curaj și chef de dans, așa s-a afișat vedeta pe Instagram.

Alexandra Stan, scene interzise minorilor. Fanii au luat foc: „Vulgaritate maximă!” FOTO

Cântăreaţa s-a despărțit de iubit, a revenit în România, după ce și-a încercat norocul în Statele Unite ale Americii, încearcă să atragă atenția prin lipsa de inhibiții de care dă dovadă.

 „Urât. Ai fi putut face ceva mai pozitiv pentru perioada prin care trecem, nu să dansesezi jumătate dezbrăcată”, „Serios , chiar așa ai ajuns să faci , nerușinato”, „Exagerezi! De la mine un unfollow. Ești o nesimțită”, „Ăsta tot din greșeală l-ai pus?”, „Alexandra, erai în top și te iubeam foarte mult, acum îmi pare rău, dar ai decăzut foarte mult. Ce trist”, „Piese mai lansăm și noi? Sau punem numai nuduri pe Insta?” și „De data asta nu ai mai postat din greșeală, nu? P.S: Foarte fain tatuajul” au fost doar câteva dintre comentariile negative.

Alexandra Stan despre imaginile necenzurate cu ea

Alexandra Stan a șocat în urmă cu doar câteva săptămâni, după ce s-a filmat goală și a publicat imagini pe contul de socializare.

Alexandra Stan, protagonista unor scene XXX. Cântăreaţa, filmată goală în timp ce dansa. „Am ales să fiu liberă” FOTO

Alexandra Stana făcut declarații interesante despre viața ei, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, de la Pro tv. ‘De multe ori am vrut să schimb ceva în viața mea. De câte ori nu eram fericită. Dacă eram într-un contract, dacă aveam o colaborare cu cineva de câteva luni…

Eu, dacă nu sunt fericită, nu mă simt împlinită, îmi afectează creativitatea, libertatea, eu știu, zic dacă sunt într-o relație și se întâmplă asta, dacă văd că sunt constrânsă, mi se pare că e o problemă, sunt un fel de cal sălbatic. Nu-mi place să fiu îmblânzită, așa, foarte ușor‘, a dezvăluit Alexandra Stan la Vorbește Lumea.