Alexandra Stan a prins peștișorul de aur! Cine este mogulul care s-a îndrăgostit lulea de artistă

Alexandra Stan este în culmea fericirii. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un milionar belgian de care s-a îndrăgostit lulea.

31 ian. 2024, 19:49

Alexandra Stan a prins peștișorul de aur! Este vorba despre antreprenorul belgian Darcy Maxim care s-a autointitulat“ Real estate guy”.

Citește și Cum arată apartamentul de lux în care locuiesc Delia și soțul ei, Răzvan. A costat 1,4 milioane de euro

Alexandra Stan a prins peștișorul de aur!

Acesta este un adevărat mogul în imobiliare și asta pentru că vinde case de lux, ce valorează milioane de euro, pe coasta Spaniei, în zonele Valencia și Alicante.

Deși Alexandra Stan nu și-a făcut publică relația până acum, secretul său a ieșit la iveală după ce artista și-a petrecut recent, câteva zile în Costa Blanca, acolo unde Darcy Maxim are un business în domeniul imobiliarelor, scrie Cancan.ro.

Ulterior, în spațiul public au apărut diverse poze cu cei doi porumbei în ipostaze tandre.

SURSA FOTO: CANCAN.RO

Și cum pe plan personal artista este extrem de fericită, acum se concentrează pe cariera sa în muzică și le pregătește fanilor săi noi surprize muzicale.

În urmă cu doi ani, Alexandra Stan a divorțat de Emanuel Necatu și foarte mult timp a fost singură deoarece bărbații o vedeau ca pe un trofeu.

„E greu să ai o relație, să-mi găsesc pe cineva. Îmi doresc, dar nu caut. Dacă e să vină, să vină. Mulți mă văd mai mult ca pe un trofeu. Am foarte puțini prieteni și e greu ca vreo persoană să ajungă să mă cunoască, așa cum ar fi normal, cu adevărat. Multă lume mă știe doar prin prisma a ceea ce fac și prin imaginea pe care o am în online.

Și au prejudecăți. Ca să ajungă cineva să mă cunoască în realitate durează și trebuie să treacă mai multe probe foc, precum cele pentru a ajunge la castelul în care se află prințesa. În primul rând, să fie sincer, să nu fie superficial.

Acum e plină lumea de bărbați care au bani și cred că dacă te plimbă cu mașina și te scot la un suc e gata. Dar nu e chiar așa. E important să ai chestii în comun cu cineva, să te înțelegi bine. Dar e greu să-l întâlnești… Nu e ca și cum ies în oraș cu ideea de a cunoaște oameni”, a declarat Alexandra Stan.

Citește și Mihai Onilă ține post negru timp de 40 de zile! Cum reușește fostul solist al trupei Axxa: ”Sunt sub îngrijire energetică”