Cum arată apartamentul de lux în care locuiesc Delia și soțul ei, Răzvan. A costat 1,4 milioane de euro

Delia și soțul ei, Răzvan, locuiesc într-un apartament de lux din zona de nord a Capitalei. Atunci când l-au cumpărat, cu ani în urmă, au plătit 1,4 milioane de euro.

31 ian. 2024, 18:16

Cum arată apartamentul de lux în care locuiesc Delia și soțul ei, Răzvan. Cei doi au locuit într-un apartament din București, la Piața Unirii, o bună perioadă, iar apoi au cumpărat apartamentul de lux de 1,4 milioane de euro, unde locuiesc și în prezent.

Apartamentul are peste 400 de metri pătrați și două etaje. Înăuntru au și o scară interioară și o terasă cu piscină. Cu toate că locuiește de mai mulți ani acolo, Delia nu a făcut niciodată până acum un tur complet al casei.

Citește și Laura Cosoi revine în televiziune! Unde o vor putea urmări telespectatorii

Delia s-a tot pozat, de-a lungul timpului, în diverse zone din apartament, în dressing, în living, în piscină, iar urmăritorii au putut să observe că are o mulțime de haine, pantofi și accesorii de la branduri cunoscute și scumpe. Are un living foarte spațios, unde ține două canapele, o masă mare, cu multe canapele și un candelabru viu colorat. Apartamentul are și o terasă imensă, cu masă, piscină, unde petrece mult timp pe timpul verii.

Delia: „Eu prefer să comandăm mâncare, ca să nu murdărim bucătăria”

Delia le spunea fanilor, în urmă cu ceva timp, că nu mulți sunt cei care trec pragul locuinței sale. „Nu prea (cheamă oameni acasă). Pleacă greu, fac firimituri și scrumează prost, pe lângă scrumieră. Urăsc!”, spunea Delia Matache, pe Instagram, conform Click.

În plus, artista nu-l lasă nici măcar pe soțul ei să gătească ca să nu murdărească bucătăria, iar casa să rămână mereu curată. „Răzvan ştie să facă nişte cartofi prăjiţi cu ceva, dar eu prefer să comandăm, ca să nu murdărim bucătăria. Dacă curățăm cartofi, dăm pe jos şi trebuie să spălăm apoi, iar dacă fierb, murdăresc plita. Mă deranjează să simt firimituri pe jos. De fapt, la noi în casă nu se mănâncă nicăieri. În cadă este cel mai sigur”.

Artista a recunoscut că nu-și dorește copii

Delia a fost întrebată în repetate rânduri dacă vrea sau nu copii. Fanii au făcut presupuneri și au speculat tot felul de lucruri, iar în cele din urmă artista, într-un moment de sinceritate, a spus că nu-și dorește copii.

„Nu m-am apucat să spun, nu a fost o declarație: «Nu vreau să fac copii». Nu, am fost întrebată. N-a fost o chestie pe care am spus-o pentru că am simțit-o, a fost o chestie interactivă cu oamenii (n.red.: în timpul unui LIVE pe TikTok)”, a explicat Delia.

Citește și Andreea Esca face furori nu numai la TV, ci şi în bucătărie! Rețeta simplă și delicioasă care i-a cucerit pe fanii vedetei