Alexandra Stan a recunoscut că este bisexuală. De ce s-a despărţit de ultimul iubit

Alexandra Stan a făcut dezvăluiri incendiare despre viața ei sexuală, dar și despre despărțirea de fostul iubit, la emsiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" de la Kanal D.

31 mart. 2021, 16:35
Alexandra Stan a recunoscut că este bisexuală. De ce s-a despărţit de ultimul iubit
Alexandra Stan

Alexandra Stan a recunoscut că este bisexuală şi că a făcut sex în grup. Vedeta a dat detalii dar și despre despărțirea de fostul iubit.

Alexandra Stan a recunoscut că este bisexuală

„Da, uneori, n-aș putea spune că tot timpul. (n.r. – dacă este bisexuală) Eu iubesc și bărbații și femeile. Vine tot din capacitatea mea mare de a iubi. Eram eu cu un bărbat și cu o femeie, când era în grup. Acum nu aș simți să fac asta. Simt că energia asta sexuală, dacă o pierd, nu se mai manifestă niște lucruri. N-am făcut sex de dinainte să plec la Survivor. Simt că nu pot să mă concentrez pe ceea ce am de făcut. Mi-a plăcut să experimentez”, a declarat Alexandra Stan la Kanal D.

Dorian Popa, primul iubit al Alexandrei Stan. Cum o alinta: „M-a înşelat cu o fată cu super mulţi bani. Era pe interes”

„Nu mai sunt geloasă, cum eram când eram mică. Lucrurile nu sunt forțate, lucrurile se întâmplă. Trebuie să accepți realitatea. Acum sunt singură. Nu am mai fost singură de mulți ani. Dau foaie cu foaie ca la ceapă și să cunosc esența. Vreau să mă cunosc ca femeie și să mă și perfecționez din toate punctele mele de vedere. Nu, nu mai sunt cu Bogdan Drăghici, dar suntem prieteni,  nu ne-am certat”, a mai declarat Alexandra Stan.

Alexandra Stan a vrut să se sinucidă? „Am tras de volan pentru că mă bătea”