Alexandra Stan a vorbit despre fanteziile femeilor şi a dezvăluit dacă s-ar lăsa filmată când face dragoste

În luna decembrie, Alexandra Stan ajungea în centrul atenției după ce a postat pe internet, fără să își dea seama, după cum a spus-o chiar ea, un filmuleț în care dansa goală complet.

RomaniaTV.net
21 feb. 2020, 06:31
Alexandra Stan a vorbit despre fanteziile femeilor şi a dezvăluit dacă s-ar lăsa filmată când face dragoste

Clipul fusese  realizat pentru iubitul artistei, însă din greșeală Alexandra Stan l-a făcut public, astfel că internauții au putut vedea cum arată artista atunci când este în intimitatea ei.

Invitată la începutul acestei luni în emisiunea „La Măruță”, cântăreața a afirmat că, imediat după apariția filmulețului pe internet a fost sunată de toți prietenii pentru a o întreba de ce a postat așa ceva pe internet, iar acum ea a vorbit din nou despre această întâmplare. 

„Actriță porno, îți dai seama, logic. Cred că toate femeile își doresc să fie privite și să fie în centrul atenției. La fel cum își doresc și să aibă mai mulți parteneri odată. Dar nu recunosc. Și eu cred că oricum multe femei își doresc să fie ele zeițe și tratate ca niște zeițe și să fie numai bărbați în jurul lor. Dar nu recunosc. Dar cred că diferența e că nu aș putea niciodată să fiu filmată în timp ce fac chestia asta. Și trei zile mai târziu, leak video. Mi se pare prea mult nu pentru că nu îmi place să fac sex și niște lucruri, nu cred că aș avea problemă să fiu filmată dacă n-aș fi eu, Alexandra Stan. În majoritatea filmelor de genul ăsta, femeile sunt super prost poziționate din punct de vedere social. Bărbații sunt cei care le domină. Am studiat chestia asta, că e o tipă care e regizoare și îmi place foarte mult, Erika Lust. Și face filme, nu e actriță e regizor și a luat și premii la festivaluri”, a spus Alexandra Stan la Kiss FM.