Alexandra Stan vorbeşte despre un iubit misterios

Alexandra Stan şi-a revenit spectaculos după scandalul cu fostul său impresar, Marcel Prodan, şi este gata să fie iar pe locul întâi în topurile muzicale.

RomaniaTV.net
25 nov. 2014, 09:47
Alexandra Stan vorbeşte despre un iubit misterios

Invitată la o emisiune tabloidă, Alexandra Stan a declarat că este mândră de faptul că şi-a revenit după incidentul cu fostul impresar şi că a putut lucra la un nou album, intitulat „Unlocked”, pe care îl va lansa cât de curând.

De asemenea, artista a mai declarat că în momentul de faţă nu este implicată în nicio relaţie amoroasă, dar este încrezătoare că va avea parte de una aşa cum şi-a dorit.

Alexandra Stan trece prin MOMENTE CUMPLITE. Vezi ce se întâmplă cu părinţii ei

Desi nimeni nu a ştiut până acum, artista a apelat la un truc care i-a adus multe comentarii la momentele respective. Alexandra Stan, în ultima vreme a purtat peruci, pentru a-şi regenera părul şi a reveni la culoarea naturală.

„Mâine o să lansez albumul la care am muncit foarte mult. Mi-am schimbat look-ul de mai multe ori. V-am păcălit pentru că am purtat mereu peruci. Acum mi-am lăsat părul să crească şi l-am făcut blond.

Sentimental sunt foarte bine, dar nu am un iubit oficial, când o să am o să ştiţi şi o să merg mândră cu el pe stradă. Sunt deschisă din punct de vedere sentimental”, a declarat Alexandra Stan.

Citeşte şi  Alexandra Stan a fost prinsă de TAIFUN în JAPONIA: Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva