Alexandra Stan trece prin MOMENTE CUMPLITE. Vezi ce se întâmplă cu părinţii ei

Ghinionul se ţine în lanţ pentru Alexandra Stan. După abuzul suferit din cauza violenţelor fostului iubit şi problemele financiare întâmpinate în ultima perioadă, artista a mai primit o veste traumatizantă. Părinţii Alexandrei divorţează!

12 nov. 2014, 08:17
Alexandra Stan trece prin MOMENTE CUMPLITE. Vezi ce se întâmplă cu părinţii ei

Alexandra Stan trece prin momente dificile. Părinţii ei au decis să pună punct relaţiei şi au intentat divorţ. Acţiunea a fost depusă pe 2 octombrie de mama artistei, Daniela Stan, iar termenul va fi primit abia la începutul anului viitor. Se pare că neînţelegerile dintre Daniela şi George Stan au început anul trecut, în momentul în care fica lor a fost victima unu scandal de proporţii! În iunie 2013, Alexandra apărea la posturile TV, cu faţa desfigurată, după ce managerul,şi iubitul Marcel Prodan a umilit-o şi a bătut-o în cel mai crunt mod.

Alexandra Stan provine dintr-o familie modestă din Valu lu Traian, o comună izolată de lângă Constanţa. Mama artistei lucrează ca vânzătoare, iar tatăl ei a fost parcagiu, iar ulterior, pentru o perioadă,a adevenit managerul fiicei sale. Din banii câştigaţi din muzcă, Alexandra Stan şi-a ajutat foarte mult părinţii şi le-a pus la dispoziţie toate cele necesare pentru reconstruirea case în care a copilărit.

Citeşte şi: VERDICT bizar: Alexandra Stan l-a AGRESAT pe Marcel Prodan, care era „în legitimă apărare”

Scandalul dintre Alexandra Stan şi impresarul Marcel Prodan a izbucnit în urmă cu mai bine de un an. Atunci, artista l-a acuzat pe Marcel Prodan că a bătut-o şi şantajat-o, după ce i-a cerut 40.000 de euro, sumă care i s-ar fi cuvenit din contracte.

Alexandra Stan a depus o plângere, însă judecătorii din Constanţa au decis neînceperea urmăririi penale a lui Marcel Prodan şi, mai mult decât atât, ei spun că acuzaţiile artistei sunt nefondate. Acum, Alexandra Stan trebuie să plătească şi cheltuieli de judecată.

Marcel Prodan a declarat că incidentul de atunci a început din cauza Alexandrei Stan. Aceasta a început să-l bată când el se afla la volan.

Problemele Alexandrei Stan nu se opresc aici. Apropiaţii spun că aceasta ar avea dificultăţi financiare. Nu şi-a mai plătit colaboratorii şi a acumulat datorii de 50.000 de euro.

CITEŞTE ŞI: Schimbare DRASTICĂ de look pentru Alexandra Stan. Noua înfăţişare a ŞOCAT FANII: Nu mai eşti tu FOTO