Alexandra Stan face dezvăluiri incendiare după ”Survivor România”. Ce relaţie are cu Zanni

Cântăreaţa a făcut primele declaraţii după ce a părăsit competiţia "Survivor România". Alexandra Stan a vorbit despre relaţiile cu concurenţii, în special despre cea cu Zanni.

03 mart. 2021, 21:21
Alexandra Stan face dezvăluiri incendiare după ”Survivor România”. Ce relaţie are cu Zanni

Alexandra Stan face dezvăluiri după ”Survivor România”. Cântăreaţa a fost invitată la ”Teo Show”, unde a vorbit despre experiența sa din cadrul competiției ”Survivor Romania”, dar și despre relațiile cu restul concurenților. Artista a explicat tot ce s-a întâmplat în Dominicană. Cântăreața a mărturisit că de multe ori a fost rănită chiar de persoanele de care era cea mai apropiată, referindu-se la Zanni.

„Au fost momente când Zanni m-a pus la podea din punct de vedere emoțional, am plâns, chiar am plâns foarte mult. Nu am plâns în viața mea așa mult, cred că și din cauza stresului, a lipsei mâncării și a căldurii. Dar, în legătură cu Zanni, el avea un stil un pic mai agresiv și de multe ori mi se pare că spune niște lucruri care nu au neapărat legătură cu subiectul.

Cum s-a luat și de Elena Marin, de exemplu, și i-am zis că nu avea sens să se ia de părul ei alb. Dar eu le-am spus și lor de multe ori că dacă eu reacționez așa și râd și glumesc, nu înseamnă că nu mă deranjează sau că nu mă rănesc glumele lor”, a declarat Alexandra Stan.

Citește și: Ce a postat Adi Bărar, chitaristul de la Cargo, înainte să ajungă în stare gravă la ATI, infectat cu Covid-19

Alexandra Stan face dezvăluiri după ”Survivor România”. Aceasta a vorbit și despre natura relației pe care o are cu Zanni și a mărturisit că îl vede ca pe un nepot, iar conexiunea dintre ei s-a stabilit deoarece amândoi sunt persoane sincere.

”În niciun caz, cu siguranță este o conexiune între mine și Zanni, dar nu are nicio legătură cu o conexiune personală sau sexuală, Doamne ferește. El oricum e foarte mic, e ca un copil, mai degrabă îl asociez cu nepotul meu. Într-adevăr, de acolo m-am conectat foarte bine cu el și cred că și datorită faptului că a foarte sincer, exact ca mine. El, pe lângă mine, ar și avantajul că e foarte bun pe traseu.”, mai spus cântăreața.

Majda a rămas cu sechele după eliminarea din Survivor

Majda Aboulumosha a fost eliminată de la Survivor România şi a mărturisit că se confruntă cu niște probleme de sănătate care au apărut din cauza alimentației proaste. Mai mult decât atât, Faimoasa s-a ales cu un semn pe picior cu care, spune ea, va rămâne toată viața.

Majda se confruntă cu probleme la stomac, și tocmai din această cauză are restricții din partea medicului, la anumite alimente. În primul rând nu are voie să consume ceapă, iar vedeta spune că tocmai de asta îi era poftă: de roșii cu brânză și cu ceapă.

„Am văzut că m-ați întrebat ce am mâncat pentru prima dată. Îmi era poftă de când eram acolo de brânză cu ceapă și roșii. Din păcate, m-am îmbolnăvit la stomac și nu am voie ceapă, dar asta îmi doream. Am mâncat puțină brânză și mere, multe mere”, a scris Majda Aboulumosha pe Instagram.