Ce a postat Adi Bărar, chitaristul de la Cargo, înainte să ajungă în stare gravă la ATI, infectat cu Covid-19

Adi Bărar, ajuns în stare gravă la spital, a comunicat ultima dată cu publicul pe 15 ianuarie, atunci când a împlinit 61 de ani.

03 mart. 2021, 20:47
Ce a postat Adi Bărar, chitaristul de la Cargo, înainte să ajungă în stare gravă la ATI, infectat cu Covid-19
Adi Bărar de la Cargo

Adi Bărar, chiataristul și membrul fondator al trupei Cargo, a ajuns în stare gravă la spital, în urma infectării cu noul coronavirus.

Adi Bărar, mesaj pe Facebook de ziua lui

„Astazi 15 ianuarie am adaugat inca o pagina la calendar… ”Zilele trec dar noptile-s de cosmar / Vinul e bun dar, sufletul mi-e amar”. Vorba cantecului! Sper ca 2021 sa nu fie ca 2020 !!!”, a scris Adi Bărar.

Ce spun medicii despre șansele de supraviețuire ale lui Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, ajuns în stare gravă la ATI din cauza COVID

Astazi 15 ianuarie am adaugat inca o pagina la calendar…''Zilele trec dar noptile-s de cosmarVinul e bun dar, sufletul mi-e amar''Vorba cantecului !Sper ca 2021 sa nu fie ca 2020 !!!

Posted by Adi Barar on Thursday, January 14, 2021

Fanii postează în fiecare zi zeci de mesaje de încurajări. „Multă sănătate, Ady! Ești tare! Ai trecut peste atâtea încercări! Treci si peste hopul ăsta!… Pentru că, noi, cei ce iubim Cargo, vă așteptăm cu drag!!!… Și, apropo…la primul vostru concert, indiferent unde va avea loc in țară, am să vin cu chitara pe care mi-ai făcut-o cadou și pe care aștept să-mi dai un autograf!!!”, a scris o fană a trupei Cargo.

Sprijin de la colegii de trupă

Membrii trupei Cargo au postat un anunţ pe Facebook legat de colegul lor acum mai bine de o săpătmână: „Azi, ziua de joi, îl găseşte pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijoraţi pentru situaţia în care se află! Starea lui de sănătate, este mai fragilă dacât ne-am fi putut închipui, obişnuiţi fiind cu un Adi cu o constituţie fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect şi decenţă din partea tuturor. Mulţumim! Vă vom ţine la curent!”.

Adi Bărar a fondat trupa rock Cargo în 1985, una dintre cele mai longevive şi mai de succes formaţii de gen din România.