Survivor România 2021: „Colegii spun că Andreea Antonescu e Alexandra Stan doi”

Survivor România 2021. Andreea Antonescu a intrat în competiţie, în echipa Faimoşilor, care, se pare, că nu îi dau şanse multe de "surpravieţuire". Nici bine nu a ajuns în echipă că au și început ironiile la adresa ei. Băieții o consideră următoarea Alexandra Stan.

26 feb. 2021, 23:28
Survivor România 2021: „Colegii spun că Andreea Antonescu e Alexandra Stan doi”
Andreea Antonescu a intrat în competiţie, în echipa Faimoşilor

Survivor România 2021. La sosirea în Republica Dominicană, Andreea Antonescu a declarat că e ferm convinsă să facă față oricăror provocări. Culiță Sterp a fost cel mai dezamăgit de faptul că în echipa lui a venit doar jumătatea trupei Andre, iar Războinicilor li s-au alăturat Szidonia Szasz, Romina Geczi și Marius Crăciun.

Citeşte şi: Cine va câştiga Survivor România. Georgiana Lupu a făcut dezvăluiri

Am o stare bună de spirit, suntem bine, ne-am înțeles bine, nu au mai existat certuri, mergem înainte. Am o presimțire că suntem dezavantajați, pentru că lor le-au venit forțe proaspete, nouă doar una. O să aducă și Andreea două puncte, avem încredere în ea, s-a antrenat ieri. O să vedeți că o să aducă două puncte. O vreau pe Georgiana înapoi”, a spus Culiță Sterp la Kanal D.

Survivor România 2021: „Andreea Antonescu este Alexandra Stan doi”

Colegii spun că e Alexandra Stan doi, dar nu. Alexandra nu trecea de o scară, ea avea frici. Andreea nu are multe frici, dar nici vână în sânge. Ea nu știa să arunce, picior cu mâna greșită. Sunt oameni care au nevoie de instrucțiuni pentru membrele pe care le au. Nu mi se pare că are vreo șansă să se mobilizeze, e imposibil.” , a declarat Zanni la Survivor România.

Roxana Nemeş, la un pas de eliminare

Roxana Nemeş, una dintre nominalizate la eliminare, a mărturisit că ar mai vrea să rămână în compeţiţie, pentru că mai are multe de arătat, dar nici dacă pleca acasă, nu îi părea rău.

Doar cine trece prin asta, cunoaste sentimentul. Plec cu gandul de fericire unde ma asteapta familia, oamenii dragi, tot ce imi e mie mai drag si am si un sentiment de tristete pentru ca as vrea sa merg mai departe. A fost o zi foarte furmoasa in care nu am mai fost salbatici, am mancat, am vazut de la familia si cu familia noastra.

Sunt trairi in care ma regasesc, sunt triste si frumoasa, dar cum vrea Dumnezeu, am dat si am luptat pana la ultimul punct. Multumesc si publicului de acasa. Am vazut si mesaje de acasa de la oameni, sunt convinsa ca sunt oameni care se regasesc prin noi, e un sentiment aparte, e foarte important si frumos”, a spus Roxana Nemeş, potrivit Kanal D.