Alexandra Stan, goală la plajă. Vedeta i-a încins pe românii aflaţi pe Litoral FOTO

Alexandra Stan a postat pe reţelele de socialiyare mai multe imagini incendiare de la plajă. Într.un scurt material video, vedeta apare aproape dezbrăcată.

22 iun. 2020, 16:31

Alexandra Stan a petrecut câteva zile în Maramureș, apoi a plecat la mare. Solista a vrut să își incite fanii prospăt ieșiți de la izolare, aşa că s-a îmbrăcatat doar într-o pereche de bikini. A

Cei mai probabil, vedeta își dorește să se bronzeze cât mai repede așa că s-a văzut nevoită să renunțe la jumătate de costumul de baie, pentru ca razele soarelui să nu îi lase urme inestetice pe trup.

Alexandra Stan, dans erotic pe Internet. Vedeta a dat jos lenjeria intimă: „Neruşinato, chiar aşa ai ajuns să faci?”

Alexandra Stan a respectat restricțiile impuse de autorități, ca urmare a pandemiei de coronavirus. Astfel, artista a stat în casă aproape două luni, timp în care a făcut de toate.

„Sunt destul de activă. Nu mă plictisesc. Reușesc să fac în fiecare moment al zilei ceva. Curățenie, mâncare, să mă joc cu Herky, motanul meu, alerg pe bandă, fac live-uri pe social media, înregistrez video-uri pentru TikTok, compun versuri, merg la cumpărături pentru părinții mei. Chiar am ce face in aceasta perioadă. Mă simt, totuși, limitată. Nu mă pot bucura de plajă, de vremea frumoasă, nu mă pot vedea cu prietenii, nu pot merge la studio, nu pot avea concerte. Sunt multe încercări, dar știu că tot ce facem este spre binele nostrum”, dezvăluia Alexandra Stan.