Alexandra Stan, îndrăgostită până peste cap de iubitul milionar. Ce spune despre nuntă. ”Îmi plac copiii”

Alexandra Stan a vorbit despre relația cu milionarul Darcy Troch, bărbatul lângă care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni. Se anunță nuntă în showbiz? Vezi mai jos.

03 apr. 2024, 12:45

Alexandra Stan a oferit detalii despre viața sa amoroasă, acum că trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de milionarul Darcy Troch. Artista a fost sinceră cu privire la schimbările din viața ei.

Citește și Alexandra Stan a dezvăluit motivul pentru care nu vrea un bărbat cu bani. „Eu nu aș putea să fiu cu cineva pentru că are bani”

Dacă în ultimii ani a întâmpinat diferite greutăți, acum, Alexandra Stan trăiește viața la care mulți visează.

Tânăra artistă are parte de succes pe plan profesional și se pare că nici pe plan amoros nu o duce rău.

„Da, sunt într-o relație de câteva luni pe care îmi doresc să o țin cât mai departe de ochii presei. Momentan, pot spune doar că mă bucur de vremea însorită din Costa Blanca, Spania”, a spus Alexandra Stan, potrivit Viva.ro.

Întrebată ce nu va mai accepta în vreo relație, artista a răspuns:

„Sunt o femeie uneori vulnerabilă, uneori foarte puternică, uneori feminină și sexy, alteori masculină. O femeie capabilă de multe lucruri, de multe acțiuni pe care le întreprinde singură, dar totodată o persoană emoțională, sensibilă și cu multă iubire de împărtășit.

Din toate experiențele mele, am învățat că, într-o relație, comunicarea deschisă și sinceră este esențială.

De asemenea, am învățat să-mi respect propriile limite și să nu compromit valorile mele pentru a mulțumi pe altcineva. Nu voi mai accepta niciodată lipsa de respect sau manipularea într-o relație de orice fel”.

Artista își dorește copii

Artista a fost întrebată și dacă își dorește să îmbrace din nou rochia de mireasă, chiar dacă primul său mariaj s-a încheiat cu un divorț la scurtă vreme de la unirea destinelor.

„Da, cu siguranță îmi doresc. Bărbatul căruia i-aș spune DA ar trebui să fie empatic, respectuos, comunicativ, să îmi înțeleagă cariera. Ar trebui să avem o conexiune profundă și să ne susținem reciproc în dezvoltarea personală și în îndeplinirea visurilor noastre”, a mai declarat Alexandra Stan.

Printre altele, vedeta e pregătită și să devină mamă!

Citește și Alexandra Stan, apariție neașteptată pe pârtia de schi la Brașov: ”Dacă nu ai avea buzele așa senzuale as zice că ești Omul Păianjen”

„Da, îmi doresc să fiu mamă, îmi plac copiii, sunt foarte apropiată de nepoții mei. Când va fi să fie, voi găsi cea mai eficientă modalitate de a mă dedica și carierei, dar și copilului și familiei”, a mai spus Alexandra Stan, conform sursei menționate anterior.