Alexandra Stan, apariție neașteptată pe pârtia de schi la Brașov: ”Dacă nu ai avea buzele așa senzuale as zice că ești Omul Păianjen”

Alexandra Stan se numără printre cele mai controversate cântărețe din showbiz-ul românesc și nu de puține ori și-a surprins fanii cu apariții șocante.

09 dec. 2023, 10:55
Alexandra Stan, apariție neașteptată pe pârtia de schi la Brașov: ”Dacă nu ai avea buzele așa senzuale as zice că ești Omul Păianjen”

Alexandra Stan continuă să uimească cu fiecare apariție. Este una dintre vedetele mioritice foarte controversate. Mereu sinceră și asumată, cântăreața nu se ferește să își facă apariția în ținute provocatoare și să facă ce știe ea mai bine, și anume să se distreze din plin alături de cei dragi. De data aceasta, frumoasa blondină și-a făcut apariția pe pârtia de schi, într-o ținută cu care a atras toate privirile.

Citește și: Alexandra Stan, show lasciv pe mesele din club. Cum s-a rupt în figuri artista în Mamaia

Alexandra Stan a purtat o balaclava roz pe cap, o pereche de ochelari negri supradimensionali și o salopetă de fâș de culoare mov și inserții albastre și verzi, accesoriată cu o curea în talie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastan)

Citește și: Alexandra Stan a dat lovitura! Cântăreața l-a prins în plasă pe George Pușcaș, atacantul Naționalei de fotbal, la un eveniment monden

Ești frumoasă”, i-au scris mulți fani. ”Dacă nu ai avea buzele așa senzuale as zice că ești Omul Păianjen”, i-a comentat un urmăritor la fotografiile postate de artistă.

”Ești minunată. Îți admir stilul”, i-a scris alt urmăritor pe Instagram.