Alexandra Stan rupe tăcerea cu privire la zvonurile că mariajul ar fi în pericol, la 3 luni după nuntă: „Soțul meu e credincios și foarte sexy”

Alexandra Stan a făcut primele declarații după ce gurile rele au spus că vedeta ar fi avut probleme în mariaj la doar trei luni de căsătorie.

18 aug. 2021, 16:53
Alexandra Stan rupe tăcerea cu privire la zvonurile că mariajul ar fi în pericol, la 3 luni după nuntă: „Soțul meu e credincios și foarte sexy”

Alexandra Stan

a rupt tăcerea în ceea ce privește zvonurile care spuneau că mariajul ei ar fi în pericol.

Vedeta a declarat că dorește să păstreze cât mai intimă relația dintre ea și actualul soț, iar faptul că există momente când își dă jos verigheta nu înseamnă că ea și partenerul ei ar avea probleme.

„E absurd să dau explicații presei de fiecare dată când îmi dau jos sau pun la loc verigheta. Chiar îmi doresc să păstrez cât mai intimă relația noastră, iar despre Emanuel să nu se mai vorbească în presă, mai ales că nu îi place. Eu sunt acum într-o vacanță în Turcia cu sora mea și aș vrea să mă bucur de ea în continuare”, a spus Alexandra Stan, conform Libertatea.

Alexandra Stan: „Este un om muncitor, credincios, serios”

Frumoasa blondă

a mărturisit că soțul ei este un om minunat alături de care se simte în siguranță. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni.

„Soțul meu este cel mai minunat om pe care l-am cunoscut. Este un om muncitor, credincios, serios și… foarte, foarte sexy. Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni, în urmă cu câteva luni, într-un context social”, a declarat cântăreața despre bărbatul iubit.

Alexandra Stan, imagini emoționante de la nuntă

Alexandra Stan

s-a căsătorit cu Sebastian Necatu, un tânăr care a apărut parcă de nicăieri în viața ei și a făcut-o cea mai fericită femeie. La câteva zile de la mărturisirea că a devenit soție cu acte în regulă, artista a publicat un filmuleț de la nuntă.

Alexandra Stan, imagini emoționante de la nuntă. Artista s-a căsătorit cu Sebastian Necatu, un tânăr care a apărut parcă de nicăieri în viața ei și a făcut-o cea mai fericită femeie. La câteva zile de la mărturisirea că a devenit soție cu acte în regulă, artista a publicat un filmuleț de la nuntă.

Alexandra Stan și-a surprins fanii atunci când a dezvăluit că s-a căsătorit. Cântăreața și iubitul ei, Emanuel Necatu, sunt împreună de doar câteva luni, iar nunta discretă a avut loc în luna aprilie a acestui an, pe o plajă retrasă din Constanța. Cei doi au radiat la fericitul eveniment, care nu a fost unul conformist. S-au distrat de minune la propria ei nuntă, iar imaginile pe care chiar artista le-a postat stau drept dovadă. Vedeta a publicat pe pagina ei de Instagram un filmuleț de la fericitul eveniment organizat la malul mării în care apare în cele mai adorabile ipostaze alături de partenerul ei.

„Am inițiat amândoi subiectul căsătoriei, iar cererea în căsătorie a fost fix ca în basme – s-a așezat în genunchi și m-a cerut. Amândoi ne doream să întemeiem o familie și am verbalizat acest lucru. Mai ales că ne-am gândit că, dacă ar fi să aducem un copil pe lume, să fim căsătoriți și copilul să fie botezat. Credem cu foarte multă tărie în asta și de aceea, cumva, am cochetat cu ideea și am zis: OK, hai să ne gândim serios la asta!”, a spus Alexandra Stan.