Alexandra Stan s-a măritat în secret. Cum arată artista în rochie de mireasă

Alexandra Stan s-a măritat în secret. Artista a reuşit să surprindă pe toată lumea cu această veste, reuşind să fie extrem de discretă. Evenimentul a fost unul restrâns, au participat doar naşii şi familiile mirilor.

29 iun. 2021, 19:23
Alexandra Stan s-a măritat în secret. Cum arată artista în rochie de mireasă
Alexandra Stan s-a măritat în secret

Alexandra Stan s-a măritat în secret. Nu se ştia că artista avea vreun iubit, de aceea şi vestea că s-a căsătorit a lăsat pe toată lumea fără cuvinte. Ei bine, da, cântăreaţa şi-a oficializat relaţia şi în faţa lui Dumnezeu şi este extrem de fericită de această decizie.

Citeşte şi: Alexandra Stan a vrut să se sinucidă? „Am tras de volan pentru că mă bătea”

Alexandra Stan s-a măritat în secret

Atunci când există iubire, respect, înțelegere, nu cred că ai de ce să aștepți. Unii oameni iau deciziile acestea mai greu, alții mai repede. Nu consider că trebuie să existe un pattern. Hotărâtă și fericită. (zâmbește)

Cel mai mare minus este că n-am avut prietenii aproape, dar a fost o ceremonie frumoasă. Ceremonia religioasă am avut-o la Constanța, la Biserica Sf. Nicolae. Am fost cununați chiar de preotul care a cununat-o și pe sora mea, care mi-a botezat nepoții. E părintele meu duhovnic.

A venit la Constanța și părintele lui duhovnic, care este călugăr și care slujește la Mănăstirea Sitaru, de aici de lângă București, și a fost o ceremonie foarte frumoasă. Am avut și cor, a fost totul ceva de vis, intim.

Ne-am dorit tare mult un eveniment intim, o petrecere în familie, pe malul mării, ceva inedit. Fiind și timpul destul de scurt, multe detalii de pus la punct, ne-am decis să lucram cu un wedding planner! Am avut parte de confidențialitate, care a fost un „must” pentru noi, de entuziasm, de profesionalism. Pe scurt, am fost pe aceeași lungime de undă și a ieșit minunat! Am fost doar noi, familia, nașii și atât„, a declarat Alexandra Stan pentru Viva.ro.

Alexandra Stan s-a măritat în secret

Alexandra Stan a recunoscut că este bisexuală

Alexandra Stan 

a făcut dezvăluiri incendiare despre viața ei sexuală, dar și despre despărțirea de fostul iubit, la emsiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Da, uneori, n-aș putea spune că tot timpul. (n.r. – dacă este bisexuală) Eu iubesc și bărbații și femeile. Vine tot din capacitatea mea mare de a iubi. Eram eu cu un bărbat și cu o femeie, când era în grup. Acum nu aș simți să fac asta. Simt că energia asta sexuală, dacă o pierd, nu se mai manifestă niște lucruri. N-am făcut sex de dinainte să plec la Survivor. Simt că nu pot să mă concentrez pe ceea ce am de făcut. Mi-a plăcut să experimentez”, a declarat Alexandra Stan la Kanal D.