Primele fotografii de la nunta secretă a Alexandrei Stan. Cine e soțul artistei, primele declarații despre Emanuel

Alexandra Stan a făcut pasul cel mare, departe de ochii curioșilor. Artista s-a căsătorit în mare secret, după doar câteva luni de relație. Fanii ei nu știau nici măcar că e într-o relație, așa că i-a surprins pe toți.

30 iun. 2021, 12:30

Alexandra Stan a făcut pasul cel mare, departe de ochii curioșilor. Artista s-a căsătorit în mare secret, după doar câteva luni de relație. Fanii ei nu știau nici măcar că e într-o relație, așa că i-a surprins pe toți.

Acum toată lumea vrea să afle cine e soțul Alexandrei Stan. Artista a vorbit despre frumosul eveniment din viața ei, însă nu a dorit să dezvăluie foarte multe detalii legate de partenerul său. Știm că îl cheamă Emanuel și că s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, în urmă cu câteva luni.

„Soțul meu este cel mai minunat om pe care l-am cunoscut. Este un om muncitor, credincios, serios și… foarte, foarte sexy. Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni, în urmă cu câteva luni, într-un context social.

Nu am fost pacienta lui, am fost clienta lui, el m-a consiliat pe partea de dezvoltare personală. În plus, pisicul meu a fost pacientul lui, el s-a ocupat de Hercules, doar că a fost într-un stadiu prea avansat de boală și nu mai este printre noi… Cât despre noi, a fost dragoste la prima vedere, din partea amândurora, ne-am îndrăgostit instant unul de celălalt și, după cum vedeți, n-am stat prea mult pe gânduri”, a dezvăluit Alexandra Stan, în exclusivitate pentru VIVA!.

Alexandra Stan a dezvăluit că Emanuel e cel care a făcut primul pas și i-a mărturisit sentimentele. „Doar că și eu simțeam același lucru, numai că nu știam dacă să-i spun sau nu, având în vedere că ne-am cunoscut într-o perioadă în care nu a fost despre noi doi, ca indivizi”, a spus ea.

Tot Emanuel e și cel care a spus primul „te iubesc”, a mărturisit Alexandra. „A fost un moment care m-a detensionat. Un moment pe care îl așteptam și în urma căruia am răsuflat ușurată, în sfârșit, pentru că și eu voiam să zic asta. A fost magic!”.

Pozele cu Alexandra în rochie de mireasă și cu Emanuel au fost făcute publice de VIVA!.

 

Nunta Alexandrei Stan a fost una restrânsă, au fost invitați doar prietenii apropiați și familia. Ceremonia religioasă a avut loc la Constanța, la Biserica Sf. Nicolae. „Ne-am dorit tare mult un eveniment intim, o petrecere în familie, pe malul mării, ceva inedit. Fiind și timpul destul de scurt, multe detalii de pus la punct, ne-am decis să lucram cu un wedding planner și am ales-o pe Irina Mărculescu – Moon Events, cu care am colaborat foarte bine! Am avut parte de confidențialitate, care a fost un „must pentru noi, de entuziasm, de profesionalism. Pe scurt, am fost pe aceeași lungime de undă și a ieșit minunat!”, a mai spus cântăreața.